אז הנה, התחלתי קשר עם שוטר בתפקיד בכיר (לא צעיר אבל ניראה צעיר מאוד, גרוש לחלוטין) אחרי שנפגשנו פעם אחת בעבודה שלי דיברנו בטלפון והודעות כול לילה, הוא היה לוחץ להיפגש ולא רציתי. כשהיינו אמורים להיפגש סוף סוף. קיבלתי מחזור יום קודם לכן (המחזור שלי קשה מאוד: כאבי בטן נוראיים, בחילות, הקאות וכו'..) ביטלתי את הפגישה.
כשקבענו שוב להיפגש הוא ביטל אותה רבע שעה לפני. הוא אמר את זה מחוייך בטלפון ומאושר. הבנתי שהוא כנראה "מתנקם" או שטויות למיניהם שפשוט לא התאים והאוסף של החסרונות שלו שברו את גב הגמל וחסמתי אותו. (הוא הראה צד אובססיבי, שתלטן/דומיננטי, קר, לא יודע לנהל שיחה, לא חברותי וכו')
כבר כמה ימים לאחר מכן התחילו לעבור ניידות ליד הבית שלי. (אני גרה ביישוב שקט ולא בעייתי, אין בו משטרות, וברחוב שקט מאוד) כמעט כול ערב עוברת ניידת בערך באותה השעה (השעה שאני מגיעה הבייתה מהעבודה) ומאטה מחוץ לבית שלי.
ערב אחד הם עצרו ליידי (השוטר שהכרתי לא היה בניידת) והסתכלו עליי איזה חצי דקה, כשהתקרבתי לניידת (לעבור את הכביש) הם נסעו.
אתמול ידיד שלי מספר לי שעברה שוב ניידת והאטה כתמיד מחוץ לבית שלי, רק שהפעם הוא שאל מה קרה. הוא אמר שהיה שם שוטר ושוטרת והשוטר ענה "עברנו כאן במקרה אין לנו מושג אם קורה משהו"
האם יש מצב בעולם הזה שזה איכשהו קשור אליו? מצד אחד הוא ראש מחלקה,(הוא גם מופיע בחדשות מידיי פעם, אין ספק לגבי התפקיד) אובססיבי שבחורה צעירה אמרה לו לא ואין לו המון אופציות. גם חוץ מהעבודה והמשפחה שלו יש לו זמן פנוי. זה צירוף מקרים גדול שזה התחיל מאז שהפסקנו לדבר, שזה בשעות שאני חוזרת מהעבודה ושהם ת-מ-י-ד מאטים/עוצרים מול הבית שלי.
מצד שני איך לעזאזל איך הוא היה עושה דבר כזה, קשה להאמין שאפילו בן אדם אובססיבי ישלח ניידת כמה פעמים בשבוע (לפחות) כבר חודשיים מאז שאנחנו לא מדברים.
כבר הורדתי את החסימה ואני תוהה אם פשוט לשלוח לו הודעה ואולי לגשש מה קורה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות