נמאס לי מהחיים שלי , נמאס לי שהכל נראה אותו דבר , מהשעמום הזה , העומס של הלימודים ורוב החיים שלי מוקדשים אליהם , להיות בלי חברה ולאונן כמו שפן. נמאס לי מכל זה , פשוט נמאס לי , יש לי תקווה לשגרה טובה יותר, אבל התקווה הזאתי כבר נמשכת יותר מידי זמן. אמנם יש לי חברים , ויש לי תחביבים, אבל אני עדיין לא מסופק מהחיים שלי ואני חושב שרק זוגיות והצלחה במה שאני עושה יספקו אותי , ובינתיים , בין הלימודים , הנגינה בגיטרה וכל הדברים האחרים שאני עושה , הדבר היחיד שאני מרגיש שאני באמת טוב בו זה לעשות ביד. ואני לא רוצה לעבור ככה עוד שנה , כי נמאס לי, ולסיים את גיל 17 בתור בתול לוזר בלי חברה, אני מפחד מלחשוב על זה.
אני יודע שהאתר הזה יותר מיועד לשאלות ופחות לפריקה אז אשאל כמה שאלות בנוסף:
1. זה נורמלי שלילד בגיל 16 אין חברה ? אני יודע שבדורות קודמים היו לבנים בנות זוג בגיל צעיר יותר אבל כולנו יודעים שהעולם ישתנה והיום זה קורה כמה שנים יותר מאוחר, אבל אני שואל בכל זאת. (מיועד בעיקר לאזור הגיל שלי שיותר מבין בעניין אבל בעיקרון כולם מוזמנים לענות).
2. איך יהיה אפשר להתמקד גם בלימודים וגם בנגינה בגיטרה ולהצליח בשניהם ?
3. יש דרכים לבני נוער בגילי להכיר זה את זו ? בבית ספר שלי אין מישהי שמוצאת חן בעיניי כל כך, וכל האתרי ההכרויות המובילים הם מגיל 18ומעלה. התקווה היחידה שלי היא שהאחת שלי פשוט תבוא משום מקום.
תודה רבה לקוראים, הערכתי אליכם רבה, וחזרה נעימה לכולם לשגרה ובהצלחה. כולם מוזמנים לכתוב הצעות בכל עת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025