איך מגלחים את השיערות באיבר המין הנשי?

S בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/10/11 בשעה 12:35

אני בהחלט לא רואה את זה בא בקרוב אבל יש לי כל כך הרבה שאלות שמטרידות אותי , ואני רוצה גם להרגיש יותר בנוח עם עצמי אז אני אשאל לעצתכם .
אני יודעת שרובכם תחשבו שעליי לגשת לרופאה עם השאלות הללו אבל אני עדיין לא מרגישה מספיק בנוח לגשת אליה עם השאלות האלו .
אשמח לתשובות כנות שיכולות לעזור כי זה באמת חשוב לי .. אני רוצה שהדימוי גוף שלי יהיה גבוה ושאני ארגיש בנוח עם הגוף שלי .
אני רזה ואני נראית טוב , ויש דברים קטנים שמפריעים לי ממש.
אז ככה ,
איך מגלחים באזור איבר המין ? אני די בטוחה שיש לי יותר מידי שם ... ואני מפחדת לגלח. ניסיתי פעם או פעמיים וזה גירד לי ממש והיו לי נקודות אדומות , וגם נשארו נקודות כאלה וזה לא נראה טוב בכלל ..
איך מגלחים באזור עצמו ? ממש איפה שהשפתיים עצמן ? זה ממש מלחיץ לנסות בכלל .. אני לא יודעת מה לעשות !!!
דבר נוסף הוא שיש לי פצעים באזור הישבן ... איך מטפלים בזה מבלי ללכת לרופאה ולבקש משחות או משהו ? יש אופציות אחרות ? זה מפריע לי גם ללכת עם תחתון לים או לבריכה , אני חייבת לשים מכנס קצר כי זה מאוד מביך ..
עוד משהו הוא שאת השערות ברגליי אני מגלחת והעניין הוא שזה משאיר לי ממש נקודות בולטות וזה מפריע לי נורא ! שעווה זה כואב מידי ובלתי נסבל (עשיתי את זה מספר פעמים)

יש אולי אופציה אחרת פחות כואבות ויעילה יותר ?
ובקשר לפעם הראשונה ,
איך אני אדע אם אני נראית מספיק טוב והאם הגבר שאיתו אני אהיה , יהיה מרוצה ?
איך יודעים מה המידה הנכונה של הגילוח ?
איך ניגשים לזה בכלל ? זה ממש מפחיד אותי ...

עזרה דחוף \:
תודה מראש לכולם ....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"