אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אתיופית: עובדת אמרה "תפסיקי להביא את האוכל המסריח!"

אנונימית בת 28 | כתבה את השאלה ב-17/10/15 בשעה 23:26

אני פונה אליכם אחרי שהייתי בסיטואציה ממש לא נעימה במקום העבודה שלי
בשביל שלא אחשוף יותר מדי פרטים אני לא רוצה לפרט איפה אני עובדת אבל זו עבודה משרדית פקידותית
אני עובדת יחסית חדשה, רק חודש בתפקיד, ומדי צהריים אנחנו יושבים לאכול חלק מהעובדים במטבח
לפני 3 ימים אחת העובדות שמשום מה לא ממש התחברה אליי לעומת האחרות החליטה להיכנס למטבח באמצע ארוחת הצהריים ולהגיד "וואי איזה ריח מסריח יש כאן"
וכל מי שהיה במטבח הסתכל עליה מוזר כי זה לא נעים שהיא אומרת על האוכל שהוא מסריח
ואז אחרי כמה דקות היא ממש הסתכלה עליי ואמרה "X תפסיקי להביא את האוכל האתיופי המסריח שלך כבר"
אני ממש נפגעתי ובקושי הגבתי. פשוט אמרתי "מה יש לך" והמשכתי לאכול מעט ואחרי דקה זרקתי משמה
במקביל מישהי אמרה לה שהיא מתנהגת לא יפה אבל גם לא פתחה איתה שיחה יותר מדי כי יחסית כולם מפחדים מהעובדת הזאתי
אני ממש פגועה ממה שהיא עשתה ושוקלת להתפטר. אני מרגישה שהיא גזענית מאוד ומתנהגת אליי בצורה מגעילה. להתפטר?

מה לעשות?

להתפטר

לא להתפטר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"