אני לוחמת, והגעתי לא מזמן לפלוגה חדשה. בגלל שאני צעירה יש את הקטע הזה של הפזמ וההתנשאות וכו'. הכרתי איזה בחור בפלוגה שבאמת לא מתייחס לפזמ ומתנהג כמו בן אדם בוגר. לא ממש דיברנו בהתחלה עד שהייתה לנו משמרת ביחד. הכרתי אותו יותר והתחברנו. עכשיו הוא כל הזמן מציק לי, מצחיק אותי, מציק לי לפעמיים בוואטסטפ וגם סוג של הזמין אותי לבלות מחוץ לבסיס אחרי משמרת (בקטע של ידיד אני חושבת) אבל בסוף לא יצא לפועל. יש לו חברה, אני חושבת שהמצב ביניהם לא משהו אבל לא יודעת הרבה. אני מאורסת עם טבעת על האצבע שאי אפשר לפספס-וגם אם פספס הוא יודע שיש לי חבר.
הוא יודע שיש לי ראש כחול אז הוא זורק בדיחות שמפעילות מן הסתם את הצד הציני והכחול שבי-וזה לא מפריע לי, אני לא מתביישת בסקס או בראש כחול, אני זורמת עם בדיחות אבל לא עם רמיזות.
אם הוא מקפיץ אותי ועוד כמה לעמדה כלשהי להצבה-הוא תמיד יתחיל איתי-גם אם היא כוללת בדיחות לא נאותות-שיחה לא משנה מי באוטו.
אני מחבבת אותו בתור ידיד, הוא גורם לי להרגיש חלק מהפלוגה, אבל אני דואגת שיש לו כוונות אחרות שאני לא רוצה בהן. השאלה היא אם להתרחק ממנו? להתעלם מהמצב?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות