מחשבות מפחידות על סקס מונעות ממני להנות. איך מטפלים בזה?

הומו בהיר בן 30 | כתב את השאלה ב-25/10/15 בשעה 16:36

אני בחור גיי שחושב שכל קשר עם גבר מתחיל עם סקס ואז אחר כך נהיה קשר.... זה הראש שלי... מה לעשות שאני חושב שהרבה גייז חושבים מהתחת במקום מהראש....
התחלתי טיפול פסיכולוגי (או נטו שיחות) בת"א , והוא אומר על הפגישה הראשונה שלי שבוע שעבר שיש לי פחד מבנות... כי אני מגיל קטן שונא את אמא שלי כי היא התייחסה אליי לא טוב.. נולדתי פג ולא בריא הייתי במצב של חיים ומוות בגיל מאוחר התפתחתי..

לא אספר את כל ההיסטוריה הרפואית ותקופת הילדות... בקיצור לא היו לי חברים ואם בכלל גם אני אין לי הרבה חברים.... ליצור קשרים חברתיים עדיין קשה למרות שעברתי טיפול מאוד מצויין ששיפר לי הרבה דברים אבל אני עדיין מפחד לגבי המראה שלי... אני רואה את עצמי משהו שלא יכול למצוא אהבה אמיתית , אם אספר על מה שיש לי אחרים יגידו שיש דברים אחרים יותר גרועים ונכון שיש... אבל מה לעשות שזה מפריע לי המראה השלילי.. אני בחור רזה (כל חיי) אבל לא הרגשתי שמשהו צעיר או לפחות משהו שנראה טוב שירצה אותי... לא מתחילים איתי במועדונים אבל בנות מתחילות איתי...

אז הפסיכולוג אומר לי שהוא שיש לי בעיות עם בנות אז אולי אני מפחד ונרתע להיות בקשר עם בנות והוא חושב (ואולי גם אני...) שאם אני מפחד עם בנות אז פיתחתי לעצמי להימנע ממגע עם בנות כלומר עם המין השני.....

הוא גם העלה את העניין הזה אם אני רוצה ילדים, ועניתי לו שכן... ולהביא ילדים עם גבר זה הרבה כסף... (מי שמרוויח מעל 15000 יכול להשיג את המטרה שלו....) ואני בכלל קופץ מעבודה ועבודה יש לי קושי אחר.... וזה גם קשור לבנות...

אני פשוט לא יודע אם הפסיכולוג שלי הוא הומופוב או לא.. בגלל הדיבור שלו. וגם שיש אצלו גם הומואים שבאים לטיפול אצלו...

העניין הוא שהוא גם פסיכיאטר שנתן לי כדורים למתח ודאגות שאני סובל ממנו שאני נמצא בעבודה בגלל זה איני מחזיק הרבה בעבודות...

אין לי הרבה ניסיון ידידותי בעיקר עם בנות המין השני... ויש בנות שממש יפות ונראות טוב.... לא פוצל להתחיל איתם בקשר ידידותי ואולי אם התפתח משהו עם בנות... כל דבר דינמי בחיים... ואין לי בעיה לספר לבנות שאני גיי.... אבל להיות בקשר ידידות עם בנות זה מפריע לי מאוד.... אבל גם לדבר על זה בעבודה שאני הומו קשה לי מאוד... אומנם המשפחה הקטנה יודעת אבל במקומות עבודה עדיף שלא לספר לאף אחד....

בעבודה באים לעבוד אבל יש קשה שיוצרים קשר עם בנות גם.... אני גם לא זה ששותה בירה כי אני נגעל מזה.. ולא מעשן . רוב האנשים מעשנים ושותים בירה . למרות שביום חמישי האחרון נפגשתי עם ידידה אחת מפייסבוק שהזמנתי יין אדום ואז שתיתי בירה שבחורה הזמינה כי לא רצתה לשתות עוד אז שתיתי והיה כיף הייתי שיכור חחחח

אז איני יודע מה לעשות וסליחה על החפירות אנשים....

מה עדיף לי לעשות??

ללכת למועדונים ולהתחיל עם בנות/בנים?

לחפש בחורים לסקס ולהגיד שאין לי נסיון מיני?

להחליף פסיכולוג שיקבל אותי ולא יטיף לי את השינאה שלו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"