אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חברה העלתה תמונה איתי לאינסטגרם וקיבלה מעט לייקים, לייקים זה הכל בחיים?!

Darling בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/10/15 בשעה 23:09

הי אסקפיפול !
אני בת 18, כיתה יב׳.
אני לא פעילה ברשתות החברתיות, אני לא מעלה תמונות וכאלה.. זה די סגר לי איזשהי דלת מבחינה חברתית אבל אתם יודעים מה שמתי על זה...
תמיד חשבתי שזה דבר מפגר והייתי מאושרת גם בלי הדברים האלה. עד שבוע שעבר...

הכרתי חברה לפניי חודשיים בערך, ילדה מהשכבה. אפשר לומר שהיא מקובלת ושיש לה הרבה לייקים וכאלה באינסטגרם. היא העלתה תמונה איתי והתמונה קיבלה פחות לייקים ממה שהיא תמיד מקבלת.. היא התחילה להתרחק ממני ולא הבנתי למה. ששאלתי אותה אתם יכולים להבין מה הייתה הסיבה. אני הייתי בשוק.

זה הדבר היחידי שמעניין את הדור שלנו ? לייקים ותגובות וכל החרא הזה ? באמת שאני בהלם.. מילא ילדה אחת, הייתי מבינה. אבל תמיד שואלים אותי למה אני לא פותחת אינסטגרם וסנפצ׳אט ולפי מה שהבנתי זה מוזר לאנשים. אין מישהו ׳שווה׳ בלי הרבה לייקים. אם אין לך אינסטגרם אתה לא שווה. מה לעזאזל ?

זה פשוט ככ מטומטמם בעיני וחבל לי שרוב הנוער חושבים ככה. אני פשוט לא אוהבת את זה, זה אומר עליי משהו ? זה אמור להרתיע בכלל ? נמאס לי מהדור הזה ברמות לא נורמליות. פעם לא היה לי איכפת מזה בכלל, באמת שלא, אבל אחרי ה׳חברה׳ הזאת ירד לי הביטחון בצורה נוראית ! מה זה יעשה לעתיד שלי ? אנשים לא יתחברו אליי בגלל זה ? לא התעניינו בי ? אני פגועה ומבולבלת...

מה אתם חושבים ? הייתם מאבדים עניין במישהו אם הייתם שומעים שהוא לא פעיל ברשתות חברתיות ?

מה אתם חושבים על ההתנהגות שלה?

התנהגות נבזית

אני מסכימ/ה איתה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"