מאז שאני זוכר את עצמי אני נאבק בהשמנה.
גם כשהייתי ילד קטן הייתי ילד שמן וסבלתי מהצקות של ילדים אחרים לאורך כל תקופת היסודי והתיכון. עם השנים למדתי לקבל את עצמי למרות ההערות החוזרות ונשנות של האנשים סביבי. ניסיתי המון פעמים לעשות דיאטה אבל כל פעם נכשלתי מחדש וויתרתצי בסופו של דבר.
השיא הגיע השבוע.
הלכתי לעבודה באחד הימים ברחוב ופתאום חבורה של ילדים קטנים (בני 12 אולי) שהיו בדרך לבית ספר התחילו לצחוק עלי ולקלל אותי בגלל שאני שמן.
בחיים לא חוויתי דבר כזה בגיל מבוגר. זה החזיר אותי חזרה לילדות ולהצקות של הילדים בבי"ס. ניסיתי להתעלם מהם אבל הם פשוט לא הפסיקו... בשלב מסוים פשוט עצרתי וביקשתי מהם להפסיק ואיימתי עליהם שאם הם לא יפסיקו אני אתן להם אגרוף.
הם פשוט המשיכו לצחוק לי בפנים וחיקו אותי הולך.
אני לא מבין איזה הורים מחנכים את הילדים שלהם לדבר ככה??? למה הם מתנהגים ככה? אין להם רגשות?!? מחר זה יכול להיות אח שלהם או אחד ההורים שלהם!!
נמאס לי מהעולם הזה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות