זוגיות זוגיות
 
שאלה 10281
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האם לספר לבעלה את מה שקרה?

עדיין כואב בן 30 | כתב את השאלה ב-30/07/13 בשעה 23:42

לפני שנה הייתי 5 חודשים בקשר עם בחורה (27) שבדיוק התחתנה. חברת ילדות, שנפגשנו שוב במקרה וכמה מה שהיה פעם חזר.

אני מתלבט כמה פרטים לספר, אבל מסתבר שהבחורה מרשעת ברמות אחרות. היא שיחקה בי ובו כדי לקבל מקסימום תשומת לב. הבטיחה שתתגרש ותהיה איתי, בחרה שמות לילדים, ולא באמת התכוונה. כשבעלה גילה שהיא בקשר איתי, היא די עשתה תחרות "מי אוהב אותי יותר ויזכה בי". אני באמת רוצה לחסוך את הפרטים, אבל זה היה רוע אמיתי שפשוט שבר אותי. כדי להבהיר עד כמה - הגעתי בסוף לאשפוז מההתמוטטות ממה שקרה. בשנה האחרונה אני בטיפולים אצל פסיכולוג רצוף, ועדיין מתעורר כמעט כל לילה מסיוטים עליה.

ומה איתה? היא זכתה - קיבלה ממני הרבה, ושיקרה מספיק לבעלה כדי להשאר איתו. (לטענתה אליו - היתה איתי שבועיים ואפילו לא פגשה אותי) ו"זכתה בהכל".

אני רוצה לספר לבעלה מה קרה. התלבטתי על זה הרבה - וחשבתי - אני כל הזמן בהרגשת חוסר צדק, ובהרגשה שנפגעתי. חשבתי על נקמה גדולה, ובסוף חשבתי על זה שאם הייתי בצד השני, במקום בעלה, הייתי רוצה לדעת עם מי אני ישן. אני חושב שלספר לו זה יהיה מעין צדק - להסביר לו בלי התלהות מה קרה, ושיקח החלטות. מיני נקמה אם הוא יעזוב אותה, ובכל מקרה גם אם כן וגם אם לא - אבן שתרד לי מהלב.

מה דעתכם? ממש אשמח לדעות - כל שניה בשנה האחרונה אצלי היא סיוט.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות