לא מבינה למה אני עדיין לבד, מה אני עושה לא בסדר?

שיר בת 20 | כתבה את השאלה ב-02/01/16 בשעה 18:24

אני חייבת להגיד ששאלות מסוג כזה או אחר של זוגיות ורחמים עצמיים תמיד עיצבנו אותי, וגם עכשיו, שאני נאלצת לפרוק את זה כאן. הנושא הזה מעסיק אותי כל יום ופשוט נשבר לי מזה עד כדי כך שאני חייבת לכתוב את כל המחשבות שיש לי בראש.
אז לפני שאתחיל, קוראים לי שיר, אני בת 20 ומשתחררת מהצבא עוד כ3 חודשים.
המצב שלי הוא כזה -
לא היו לי קשרים רציניים מעולם. אני מתה לאחד כזה, אבל זה פשוט לא מצליח אף פעם.
לא יצאתי עם הרבה בחורים בחיי, אבל בכל פעם שיצאתי אותה הסיטואציה פשוט חוזרת על עצמה. (אני יוצאת עם בחורים באותו טווח גיל כמו שלי.)
מה שקורה כל פעם זה או שנוצרת פגישה חד פעמית של לילה אחד, או שפשוט הקשר לא נשמר ומתנתק ביוזמת הצד השני.
לא אשקר אבל זה תמיד שובר אותי כל פעם מחדש. מה אני עושה לא בסדר שמוביל לזה כל הזמן?

אני אף פעם לא לוחצת על הצד השני, האמת היא שאני אפילו לא מעלה את הנושא של הזוגיות אפילו פעם אחת בפגישות. וגם אחר כך כשמתנתק הקשר, אני לא נלחצת ומנסה לדבר איתו. אני פשוט מבינה שהוא כנראה לא בעניין, אז אני לא עושה עם זה כלום וממשיכה הלאה עם החיים במחשבה ש"אולי הוא לא מעוניין כי הייתי לא בסדר?" או "אולי אני לא מושכת או מעניינת מספיק?" .

כל מה שאני עושה בפגישות זה להכיר, לדבר ולצחוק. וסך הכל אני מגדירה את עצמי כבחורה רגילה, אוהבת ליהנות, לא מלכת יופי, די קטנה וביישנית.
אני פשוט לא מצליחה להבין למה הפגישות האלו אף פעם לא ממשיכות אפילו סתם כידידים.
אז שוב, מה אני עושה לא בסדר? זה משהו שאני משדרת?
זה כל כך מעצבן במיוחד כשאת רואה את חברות שלך מסביבך מוקפות בבנים שמגיעים לבסיס שלנו והן זוכות למיליון פגישות בשבוע, כשכל חודש אחר יש להן זוגיות אחרת. מרגיש לי שכל מה שנשאר לי לעשות זה פשוט להוריד את הראש ואולי לקוות שיום אחד יקרה לי נס כזה או אחר ובינתיים להמשיך ללכת בבאסה הזו שמלווה אותי כל היום.
פשוט נמאס לי כל פעם לנסות להכיר ולהרגיש מחדש את את התחושה הזו של הידלקות על מישהו ופרפרים בבטן. הרי בשביל מה? זה תמיד מסתיים באותה הדרך, וזה מייאש לחזור לאותו ריגוש שיש בכל התחלה.
לא אשקר אבל חסר לי המגע הזה עם מישהו. מרגיש לי שיש לי הרבה מה להציע אבל אין לי איך וזה מדכא.
איפה אני שונה?
מה הבעיה איתי?
בכל אופן תודה לכל מי שקרא , אני פה רק כדי לפרוק ככה שזה בסדר שלא תהיה תשובה לשאלה שאפילו אני לא יודעת מה הפתרון שלה ..