מוסח מהלימודים בגלל מחשבות על זוגיות. איך להתמודד?

יום בהיר בן 25 | כתב את השאלה ב-07/01/16 בשעה 22:03

היי חברים,
אני סטודנט למדעי המחשב, הייתי בעבר דתי וגם קצת ביישן, וכתוצאה מכך הייתי תמיד במסגרות דתיות שלא היו בהן בנות, כך שעוד לא הייתה לי שום התנסות זוגית עם בנות המין השני. כיום אני כבר לא דתי וגם שיפרתי את הביטחון העצמי שלי, וזה די מתסכל כשאני רואה איך כל החברים שלי כבר נמצאים בזוגיות אוהבת ומלבבת ורק אני לבדי מאז ומתמיד, והראש שלי די מוסח מהלימודים בגלל זה.
אז ניסיתי לאחרונה להצטרף לאתרי הכרויות, אבל ההתכתבויות שם דורשות הרבה השקעה וזמן, ואחוזי ההיענות שם באופן כללי לא גבוהים. ככה שאני מרגיש שאני שורף שם המון זמן יקר שיכולתי להשקיע בלימודים ועוד בלי ממש להגיע לתוצאות.
סה"כ מה שחסר לי זה לאהוב ולהרגיש אהוב ע"י מישהי ושום דבר מעבר לכך. וקצת מצער שדרישה כ"כ בסיסית לא מצליחה להגיע אל סיפוקה.
אך בכל זאת, ההשקעה בתחום הזה פוגעת לי בלימודים. ולא משנה כמה אני מנסה לא לחשוב על הנושא ולהתמקד רק בלימודים.. כשאני מסתכל על זוגות סביבי הראש מוסח בכל זאת והלימודים נפגעים גם ככה חח.. בקיצור זה סוג של פלונטר מעצבן שהלימודים שלי נפגעים במהלכו, כתוצאה מכך בסמסטר הנוכחי השקעתי הרבה פחות מהסמסטרים הקודמים ותכף כבר מגיעה תקופת המבחנים וזה קצת מלחיץ.
אשמח אם יש לכם איזהשהן עצות :)
טנקס.

האם לשאוף לזוגיות בכל זאת?

לא.. החיפוש דורש הרבה השקעה וזה יפגע לך בלימודים.

כן.. זה שווה את זה, לאחר מכן תוכל להיות יותר שלו בלימודים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"