בור ללא תחתית פשוט כמשמעו, איך לצאת מזה?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-12/01/16 בשעה 06:54

שלום לכולם, אני אשאר אנונימי ברשותכם אני פה בשביל לספר לכם את סיפור חיי, והבור העמוק שלא מפסיק להתעצם.
אני הכנסתי את עצמי בגיל 21 אחרי הצבא לחוב קטן של 20 אלף לשיפוץ הבית כי הגעתי למצב מרוב שהבית היה מוזנח ומכוער התביישתי להכניס חברים ורציתי לעשות לזה סוף בשיפוץ.
תמיד היה לי חוסר ביטחון בלי כסף, אני זוכר את עצמי עוד מילדות שאמי הייתה נלחמת והיום עבורה היה כמסע כדיי להשיג לחם הבית ועוד מילדות הבנתי את זה כי אומרים ״ילדים רעבים מתבגרים מהר״ ולאחר הצבא רציתי להצליח רציתי שיהיה לי ולאמא שלי הכל שאני יוכל להחזיר לה כל מה שהיא נתנה לי ונלחמה עבורי, אך החובות התצטברו והתטצברו וכיום אני חייב 100,000 (מאה) אלף שקל. החוב כבר מחולק ל2 גורמים, שוק אפור, בנק אל תשפטו אותי איך הגעתי לזה. אני באמת רוצה לצאת מזה אני באמת רוצה אין לי דרך כל הזמן שאני רוצה לצאת לעבוד זה איומים שהם יגיעו למקום עבודתי
אני לא מכיר הרבה אנשים בעולם אין לי למי לפנות אין מי שיעזור לי לקחת הלוואה אחת של מאה אלף שקל ושאני יתחיל חיים חדשים וישלם כל חודש, בבקשה אני פונה אל הלב שלכם מי שיכול לעזור, או לתת לי עצה טובה אני נורא ישמח החיים שלי מתמוטטים ואמא שלי יחד איתי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"