היא בלתי נסבלת בזמן המחזור

רון בן 18 | כתב את השאלה ב-11/08/13 בשעה 01:36

שלום.. יש לי חברה בת 16 ואנחנו כבר שלוש שנים חברים,היא ילדה מיוחדת ואני אוהב אותה והכל אבל בשנה האחרונה אני שם לב שבזמן המחזור היא נהיית בלתי נסבלת!.. יש לה מצבי רוח לא מובנים ואני יודע שזה מובן ושלכל בת במחזור יש את זה, אבל היא מתעצבנת ובוכה לי מכל שטות.. אם נגיד היא רוצה שאני יבוא אליה ואני לא יכול כי אני עובד!! אז היא מתחילה לבכות לי בפלאפוןן..ואם היא מבקשת שאני יעזור לה במשהו ואני לא עושה את זה הכי טוב (אתם יודעים אני סך הכל בנאדםם) אז היא מתחילה לבכות לי וזה ממש על שטויות, עד כדי כך שאם אני רוצה לשמח אותה נגיד אז אני מפחד שהיא תראה בזה את הצד הלא טוב בזה ותתחיל לבכות...
זה מגיע למצבים שכבר לא כיף לי ונעים לי להיות איתה בזמן שהיא במחזור כי זה או שהיא עצבנית או שמחה או ברוב הפעמים בוכה .. ומה לעשות זה מחרפן אותי כבר עם כל הסבלנות שלי ויש לי סבלנות אליה...
דיברתי איתה על זה והיא הסיקה מזה שאני לא מתחשב בה ואני איתה רק בשביל לשכב איתה ובגלל זה אני לא רוצה להיות איתה בזמן המחזור.. וזה באמת לא נכוןן כי אם הייתי איתה רק בשביל זה אז באמת שלא הייתי רוצה לשמח אותה ולגרום לה לא לבכות ולהיות ככה וגם לא הייתי מחכה לה שנתיים בשביל זה.. בסך הכל היא ילדה שדורשת קצת צומי בכללי היא בת יחידה ואין לה בכלל אחים,אני אוהבת אותה ולא עובר יום בלי שנתראה לרוב אנחנו יושנים אחד אצל השני ובשבוע של המחזור שלה זה פשוט ההפך... בשבוע הזה אני נמנע מזה בגלל אך שהיא מתנהגת,חשוב לציין שלפני חצי שנה היא לא הייתה ככה..
יש פה מישהו שיכול לעזור לי??,אך אני מוריד לה את זה שאני בכלל רוצה אותה רק בגלל הסקס? ואך אני יכול לגרום לה להיות קצת יותר בסדר בזמן המחזור? זה משהו בי לא טוב? אך אני אמור להתנהג איתה?,סך הכל לפני חצי שנה היא ממש לא הייתה ככה!!.. אז אני ממש צריך את העזרה שלכם ואני אשמח מאודד אם תעזרו לי!!!!!... תודה מראש לעונים :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"