זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הוא לא רוצה להיות איתי כדי שלא יבגוד בי, זה סתם תירוץ?

מתוסבכת בת 19 | כתבה את השאלה ב-01/02/16 בשעה 22:05

היי אני בת 19 בשירות לאומי בעיר שלי , והשכן שלי בן 21 קרוב לסיים הצבא . ככה שכן שלי ואני בקטע כבר קרוב לחצי שנה .. ולשכן הזה יש אקסית (כאילו חברה אחרונה שלו מלפני 3 שנים ) , היא חברה שלי אבל לא וואוו אנחנו מדברות רק מתי שהיא צריכה בגדים וכאלה , בקיייייצור הקטע הזה שלי ושלו נמשך יותר מידי בלי לדעת לאן זה הולך , ומוצ״ש האחרון כששאלתי אותו למה הוא לא רוצה להמשיך אם זה הלאה הוא אמר ״אני לא רוצה לפגוע בך ״ את חשובה לי ״ וכל זה תחת תירוץ שאם הוא יהיה איתי במערכת יחסים אז פתאום הוא יבגוד .. בדיוק מה שקרה לו עם האקסית .

אה ולפני כחודש אמרתי לו כזה דבר ״ נכון שאנחנו לא זוג אבל אם אני שומעת שהיית עם האקסית שך תשכח מימני ״

לפני שבועיים הוא סיפר לי שהוא שכב עם מישהי מהבסיס שלו קנאתי אבל זה לא הייה המקום שלי להיתעצבן , אבל עדיין לא הבנתי למה הוא סיפר לי אם בכול מקרה לא הייתי מגלה ???

סופ״ש הזה הייה יום הולדת לחברה משותפת הוא הייה אמור להיות שם הוא לא בא דיברתי איתו בהודעות איפה הוא השיחה שלנו פשוט הייתה מגעילה כאילו הוא הכריח את עצמו לדבר איתי , ועוד דבר האקסית שלו גם לא באה למרות שהחברות שלה היו .

אני חושבת שזה סתם תירוץ להמשיך את הקטע בלי כול הבולשיט של המחויבות יעני שם אותי על אש קטנה ..

מה אתם חושבים ?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות