מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

איפה בדיוק אני מוצא מישהו כזה שיסכים להיפגש איתי וגם להשקיע כזה סכום גדול?

אוהד בן 22 | כתב את השאלה ב-25/02/16 בשעה 18:41

אני די צעיר, משוחרר שנה מהצבא.
יש לי רעיון שממש בוער בי ואני רוצה להוציא אותו אל הפועל: אפליקציה לניידים.
אין לי ידע בתכנות או בפיתוח אפליקציות, אבל אני יודע שיש לי רעיון עם פוטנציאל יפה שיכול להיות ויראלי וגם להכניס לי כסף ולא מעט.
ביררתי עם אנשים, ואמרו לי שלפתח אפליקציה כזאת כולל אפקטים קוליים וגרפיקה צריכים לעלות לי משהו כמו 100,000 שקל. חקרתי עוד את הנושא והבנתי שהאפליקציה תהיה רווחית ותיצור הדים רק כשיהיו לה בערך מיליון הורדות. בשביל להשיג כזה מספר מטורף של הורדות צריך להוציא על שיווק ופרסום באזור ה-900,000 שקל. כלומר אני צריך לפי הערכות גסות 1,000,000 שקלים!
אני מאוד רוצה לשבת עם משקיע, לספר לו על הרעיון שלי ולהציג לו תוכנית עסקית שיש לי למוצר ומה אני עושה עם הכסף בכל שלב ושלב. אני לא מפחד לקבל סירובים, ואני מוכן להגיע לפגישות בכל הארץ.
השאלה הגדולה היא איפה בדיוק אני מוצא מישהו כזה שיסכים להיפגש איתי וגם להשקיע כזה סכום גדול?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"