ראש השנה קרוב וביום חמישי אני נוסע לחופשה של שבוע בטורקיה למלון מדהים עם המשפחה (חוץ מאבאשלי שנשאר מסיבות בריאותיות)...
הבעיה היחידה היא שתאריך החזרה הוא ב-10.09, זאת אומרת- אפסיד שלושה ימי לימוד בבית ספר.
שזה אומר-
4 שעות מתמטיקה
3 שעות כלכלה (מגמה)
שעתיים היסטוריה
3 שעות אנגלית
שעתיים צרפתית
שעתיים לשון
שעה תנך
שעה חינוך גופני
= 18 חיסורים במשו״ב
הכל כבר הוזמן וזה די ביג דיל כי אני עכשיו בכיתה י׳ ואני רוצה להצטיין ולהיות תלמיד טוב השנה ואני מפחד שזה יפגע לי בתעודה.. אני לומד בבית ספר שנותנים בו המון שיעורים כל יום, אני בכיתה חדשה ואני לא מכיר שם אף ילד שיוכל לעזור לי להשלים את החומר.
מצד שני, דמי הביטול של הנסיעה שלי הם יקרים מאוד ואני נורא רציתי לנסוע כי בחופש הגדול לא נסעתי לשום מקום ועכשיו יש לי הזדמנות לנסוע עם אחותי (שלא איכפת לה להפסיד ימי לימוד) ואמאשלי.
השאלה שלי אליכם היא- מה לעשות? האם זה נורא להפסיד 3 ימי לימוד? זה עדיין שווה לנסוע או שעליי לבטל את הנסיעה בכל מחיר ולהישאר בבית? אשמח אם תעזרו לי להחליט ותתנו לי עצות:)
תודה מראש ושבת שלום




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025