התחזיתי לחברה בצ'אט אנונימי כדי לגלות דברים על האקס, ועכשיו היא שונאת אותי ולא מוכנה לסלוח

שני בת 22 | כתבה את השאלה ב-24/04/16 בשעה 18:28

אני חייבת לומר, אני בד״כ לא בנאדם כזה, בחיים לא הרגשתי כזה רע כמן שאני מרגישה עכשיו :( לפני כחצי שנה האקס נפרד ממני אחרי שנתיים בטענה כי אנחנו לא מתאימים , לא קיבלתי את זה והייתי חייבת לברר מה הוא הסתיר ממני, שבועיים אחרי הפרידה התחזיתי לסתם מישהי בצ'אט אנונימי שידעתי שהוא נמצא בו, והתחלנו לדבר שם בלי שהוא ידע שזו אני, אחרי שדיברנו זמן מה הוא התחיל לנחש ניחושים מי אני כי היה כתוב בצ'אט שאנחנו מאותה העיר ואיכשהו הוא ניחש שאני זו אחת החברות שלי, לא יכלתי להפסיק באמצע והייתי חייבת להמשיך את המשחק, בעצם התחזיתי אליה, וככה שמעתי את הסיפור האמיתי הוא סיפר ״לה״ שזו בעצם אני, שהוא שכב עם אחרות ,והוא לא באמת אהב אותי והוא לא היה טוב בשבילי , וליכלך עוד כל מיני דברים, באיזשהו שלב בשיחה לאחר הרבה מאוד שעות הוא סוג של נדלק ״עליה״ שזה בעצם המראה שלה והאופי שלי, והכל רק התחיל להסתבך כי הוא בעצם מכיר אותה. נכנסתי ללחץ ואמרתי לו שאני לא יכולה לשמור איתו על קשר כדי לא לפגוע בי כביכול. פחדתי שהוא ינסה ליצור איתה קשר דרך הפייסבוק. דיברתי איתה יום למחרת וסיפרתי לה על הכל היא כעסה נורא ואמרה שהיא לא מאמינה שעשיתי את זה וניתקה לי. היינו חברות מאוד טובות מאוד. והכל הלך לפח בגלל הסקרנות שלי. אני כל כך מצטערת על זה . זה היה פשוט גול עצמי . גם הכאבתי לעצמי בכך ששמעתי על מה שעשה וכל מה שהוא ליכלך עלי וגם איבדתי חברה. עברה חצי שנה מאז והיא ל סולחת . ביקשתי סליחה עשרות פעמים והיא אומרת שזה יעבור אבל היא לא ומרת שהיא סלחה . עכשיו אני מגלה שהיא מחקה אותי מכל מקום ואני פשוט עצובה, אני מרכישה חסרת אונים לגמרי . בכלל לא תכננתי להפיל את הצרות שלי על אחרים תיכננתי לא לערב בזה אף אחד אבל זה מה שיצא . אני כועסת על עצמי ושונאת את עצמי על זה ואני האשמה היחידה פה. פשוט כואב לי שכל זה קרה ואני לא יודעת איך לאכול את זה :(

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"