צחקו עלי בעבודה למה לא שכבתי איתה, "איזה הומו אתה" וכו. הייתי צריך לשכב איתה?

מחפש בן 26 | כתב את השאלה ב-02/05/16 בשעה 12:10

היי,

אני בן 26 שקט/בישן רוב הסיכוים שאני לא יזום שיחה עם בחורה גם כשהבחורה תתחיל לדבר איתי אני בדרך כלל מסים את השיחות מהר, בגלל חוסר הביטחון. מבחינה חיצונית מ1-10 אני 6.5,7 לא מושלם אבל גם לא בלתי נסבל.

אני לא יודע איך לצבור ביטחון ולזרום בשיחה עם בנות .

הייתי באירוע של חבר מעבודה בסוף האירוע חבר החזיר אותי לבית הינו 2 גברים ו2 נשים, כשהגענו אלי לבית אחת הבנות החליטה לרדת איתי למרות שהיא לא גרה לידי הבחורה הייתה שיכורה לגמרי (הבחורה ידוע בעבודה כבחורה זורמת הרבה גברים היו איתה) היא התחילה לדבר שטויות והתחליה לגעת בי ולחבק אותי היא היתה שיכורה לגמרי לכן אמרתי לה שאני יקפיץ אותה לבית שלה וזה מה שעשיתי . יום למחרת כולם צחקו עלי בעבודה למה לא שכבתי איתה, "איזה הומו אתה" וכו. אותה בחורה בא אלי אמרה לי תודה שעזרתי לה .. מה עוזר התודה שלה שכולם צוחקים ומדברים ש"יצאתי הומו" סמרטוט וכו..כולל החברות שלה בעבודה .

אני שואל את השאלה כי גם הבנות בעבודה ירדו עלי..
אני יודע שבנות אוהבות גברים מניאקים אבל זה לפי דעתי היה לנצל מצב בצורה מוגזמת ..

סליחה על שגיאות הכתיב

מה הייתי צריך לעשות?

להסיע אותה לבית שלה

לנסות להכניס אותה למיטה כדי לצבור ניסיון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"