יצאתי עם בחורה, אנחנו מכירים חודשים, אני לא מבין אצל מי הבעיה, אני יודע שארגיש מפספוס אם אתן לה ללכת...

יצחק בן 19 | כתב את השאלה ב-06/05/16 בשעה 09:19

שלום , שמי יצחק אני בן 19 לפני גיוס , אני כרגע במכינה , הכרתי בחורה יפה חמודה בפייס , התחלנו לדבר בהתכתבות ומשם לשיחות לאט לאט , היא בכיתה יב , השיחות שלנו היו טובות , יצא לנו להפגש לדייט לסרט אך בסוף לא נכנסו , אז ישבנו ודברנו , הזמנתי אותה ..
אחרי הפגישה לא רציתי לנשקה אותה כי עדפתי לחכות עם זה , לא רצית שהיא תחשוב שאני חרמן ורק רוצה זמני , אלא רצית באמת להכיר אותה את האישיות שלה ולהצחיק אותה וכו
אחרי הפגישה הזאת המשכנו לדבר והצעתי לה להפגש אך משום שהיה לה לחץ מתכונת ומבחנים היא אמרה שהיא עסוקה וגם היה לה טיול שנתי איזה שבוע ,
היו כמה ימים שלא דברתי כדי לעשות קרוב רחוק והיא פשוט שתקה לא שלחה כלום וזה עצבני אותי , היא מחכה שארדוף אחרי ואתקשר
תכלס אני מרגיש לפעמים חופר שכל פעם מתקשר , אני תכלס לא אכפת לי להרגיש קצת חופר אבל שלפחות שתרא שאכפת לה , היה פעם אחרת שלא דברתי איתה היא שאלה וזהו
.. הפגשיה השנייה היה על הדרך כזה הייתי בעיר עם חברים מפגשנו לכמה דקות וזהו ואחכ כך הפגשיה השלישית אותו דבר והרביעית היא לא יצא , היא שאלה אותי אחרי 3 ימים שלא דברנו , רחוק וקרוב שעישתי שלא הגיבה כפי שכתבתי , שלחתי לה הודעה , ואז התקשרהה אליי ודברנו ואמרנו שנפגש חמישי ואז שלחה הודעה יום לפני " לאן אני חושב שהקשר ילך" ?
אמרתי לה שאני לא יודע ואני בונה על קשר רציני ואני בראש פתוח ואי אפשר לאן זה יתפתח והדבר לא תלוי בי רק
זה הייתה טעות שכתבתי קשר רציני ווואלה זה בגלל שהקשבתי לחבר והיא אמרה שהיא לא יודעת גם ונראה לה שאנחנו לא באותו ראש וזה לא מתאים
ואז אמרתי לה שאנחנו בקשוי מכירים ולמה צפית שאענה לשאלה , והיא אמרה שהיא לא צפיית לשום תשובה מסויימית ושאפשר להגיד שאנחנו מכירים ומן הסתם שאשאל , קיצור אמרתי לה שאני שרוב הקשר שלנו מאוחרי המסך והיא בקשוי מכירה אותי וכו והצעתי לה שנצא והיא אמרה שמה עצבן אותה שרוב הקשר שלנו היה בפלאפון וזה למה היא לא אענת אף פעם בזמן ..ו היא אמרה מרגישה השהיא חוזרת על עצמה והקשר אין טעם , זה עצבן אותי ואמרתי טובב לא צריך , ושתרדיע את עצמה כאילו היא עושה לי טובה שהיא חוזרת על עצמה והיא כתבה סליחה וכתבתי או.קי
אני באמת לא מבין אני יזמתי כל פעם פגישה והתחשבתי בלחץ ששיש לה והיא מאשמיה אותי שכל הקשר שלנו היה מבוסס על פלאפון .. אני אשמח תייעצו לי מה לעשות , ולמה היא התכוונה שאנחנו באותו ראש ואיך לגרום לה לחזור אלי ולדבר איתי ושתסכים לצאת אחרי כל זה , באמת שאני לא עשיתי את זה אף פעם לתאמץ לקשר ואני לא רוצה להיות אגויסטי ולהתחיל לשחק במשחקי הכבוד מי מתשקר היא או אני , תודה וסליחה על החפירה
אני יודע שארגיש פספסו אם אבד אותה