החבאתי את המפתחות של החדר של ההורים ששמעתי אותם שוכבים. מה עבר לי בראש?

אני בת 16 | כתבה את השאלה ב-05/05/16 בשעה 22:24

אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כמו ילדה בת 3!!!
זה קצת הזוי אבל ככה,
כבר שלוש ימים שמעתי את ההורים שלי שוכבים בחדר שלהם וזה מעורר חלחלה ! אני מבינה את זה ושזה טוב שהם ביחד וכל זה...
אבל בכל זאת לחשוב על ההורים שלך ועוד לשמוע אותם ויום אחרי ז בבוקר לראות אותםםם זה מלחיץ...
ביום השני לקחתי להם את המפתח מהחדר ....וכנראה שהם מצאו חדש...
היום בבוקר לקחתי להם גם את השני אני יודעת שזה דפוק ותינוקי ואני הכי לא כזאת ממש לא ! רק רציתי לראות מה הם יעשו...
והיום שחזרתי מהבית ספר אמא שלי שאלה אותי בחצי צחוק מה הסיפור שלך עם המפתחות ? אז עשיתי את עצמי כאילו לא הבנתי על מה היא מדברת....
הגעתי לחדר שלי וחיפשתי את המפתחות שהחבאתי והם לא היו שם כאילו אחד ההורים שלי לקח לי אותם !! כאילו אין הוכחה יותר שקופה מזה !!!
ועכשיו ירדתי למטה וההורים שלי ישבו במטבח אמא שלי אמרה בצחוק כזה לאבא שלי...נהיה לה אובסביה למפתחות כמו ילדה קטנה הייתי בשוק ובאתי ללכת מהר למעלה קיצור אבא שלי שאל אותי מה הסיפור שלך ? והתחיל לצעוק תרדי למטה וזה...הרגשתי כמו מפגררררתתת! עכשיו נכנבתי לחדר מתביישת לצאאאת כל רגע שאני אתקל בהם פנים מול פנים הם ישאלו אותי עד שיקבלו תשובה אם נגיד הם לא היו מוצאים את המפתחות ניחא אבל מישהו לקח אותם משם !!!!
באמת שאני לא כזאת ילדה קטנה...
לא יודעת מה עבר לי בראש...מה אני אמורה לעשוות ???
אם אתר רוצים להגיב תתבגרי וכל השטויות מהסוג הזה,תחסכו
תודה למי שיענה

עדכון מאני, שואלת השאלה 2016-05-05 23:22:16

תקשיבו איזה סתומה אני זה למות...
חחח ההורים שלי הבינו שאני בכיוון של זה שהם שכבו...
היום הדלת הייתה פתוחה לרווחה חחחח
מקווה שלא ישאלו אותי שאלות על מפתחות נעלמים...
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"