גרה רק עם אמא ואבא נוטה לברוח מתשלומים. איך נעמוד בהוצאות החתונה של דודה שלי?

נועה בת 15 | כתבה את השאלה ב-09/05/16 בשעה 16:44

אני מבקשת מצוות האתר לאשר את השאלה שלי כמה שיותר מהר כי אני צריכה עזרה באמת זו לא סתם פניה.
אז היי כולם. קצת רקע: אני לומדת בכיתה ט׳ וההורים שלי גרושים. גרה רק עם אמא( אין אחים נוספים). אבא נוטה לברוח מתשלומים: מזונות וכו׳..אציין שבעבר השאיר אותנו עם חוב על בית של 500,000 אני חושבת שזו הייתה משכנתא אבל לא בטוחה הייתי קטנה. החוב כוסה. פעם היה חסר לנו אוכל והכל אבל עכשיו הכל בסדר לא חסר שום דבר אבל קשה בכל זאת.. אמא שלי מכניסה בתור סייעת בסביבות ה4 אלף ואני עושה בייביסיטר ומרוויחה בערך 300 בחודש פחות לפעמים..קשה לה לשלם לבד את החשבונות ואני מתה לעזור ואין לי איך.. זה אולי משהו שתמיד מסתדר איכשהו אבל עזבו את זה. דודה שלי מתחתנת בחודש 7 ( היא אחות יחידה ,בת יחידה במשפחה זאת אומרת יש את דוד שלי בן 30 שהוא עם בת זוג אבל לא נשוי, את אמא שלי והיא, אני אחיינית יחידה ונכדה יחידה)אני ואמא שלי נהיה המלוות שלה ונתאפר איתה במקום וכל הבלאגן. לאמא שלי אין כסף לשלם גם על שמלה, איפור, שיער, נעליים, תכשיטים.. זה המון כסף במיוחד המאפרים של הכלות( אציין שאנחנו מתלוות אליה אז חייבות להתארגן עם אותו מאפר וספר) הלכנו לחנות שמלות יחסית זולה שקנינו בה בעבר והשמלה הכי זולה שמתאימה לי עולה 800 שקל.. אשכרה 800 שקל. ועוד אמא שלי גם צריכה שמלה ואת כל הבולשיט שציינתי למעלה.. דודה שלי, שמה לנו בבת המצווה שלי 1000 שקל מתנה. שזה המון. בחינה+בחתונה שלה נצטרך כמובן לתת מתנה לא פחות מהסכום הזה שזה גם המון.יש גם אירועים משפחתיים שלנו במשך כל החודש הזה- עוד חינה וחתונה ובר מצווה , ואנחנו משפחה ממש מאוחדת, אין מצב שלא באים לאירועים אחד של השני בטח שלא בלי מתנה. אם לא נלך יהיה קצת קטע של נפגענו שלא באתן. זה המון המון המוןןןןן הוצאות זה גומר אותי המחשבה הזו אין לנו כסף לכל זה אין לנו כסף לשמלות לאיפור לשיער ולאירועים פשוט אין אי אפשר להוציא מאיפה שאין אנחנו נגיע למצב גרוע יותר! בקיצור אני יודעת שאני לא מובנת אבל אני פשוט מתה לעשות משהו בעניין הזה ולהשתדל לעזור אבל קשה לי ואין לי דרך. עזרה בבקשה בבקשה בבקשה איך להכניס כסף מה לעשות ????

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"