כבר מרגישה שאני משתגעת מהצבא. מה לעשות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-12/05/16 בשעה 10:00

היי חברים תודה שנכנסתם לשאלה , צריכה את עזרתכם בדחיפות .
אני מאוד מאוד רוצה להתגייס לצהל , סוג של החלום שלי רק שיש המון בעיות בדרך ..
אני דתייה ולפני בערך חודש הצהרתי דת , אם אבטל את הפטור (שזה דבר ש99% אעשה) ישלי אפשרות של חיילת במערך הטכני של חיל האוויר , שרטטת גרפיקאית , משקית מתנדבים ועוד כמה תפקידים פקידותיים.
חשוב לציין שאני מאוד רוצה בסיס סגור וכמובן תפקיד משמעותי (מהתפקידים הלא ככ טובים שיש לי כאן)
החלטתי עם עצמי על הטכני בחיל האוויר , אחרי הרבה ששאלתי (גם כאן) על אופי התפקיד בחיל האוויר ואם כדאי , הרבה אמרו שזה בדרך כלל תפקידים לא טובים ואחדים אמרו שאפשר לשרוד שם ..
אני לא יכולה להסתמך על כלום כי אני לא אדע מה התפקיד שלי עד אחרי השיבוצים (אחרי הגיוס) ואם הוא יהיה לטאטא מסלולי טיסה או להיות אחראית על חלקים יותר קריטים במטוס..
בקיצור , אני מתלבטת הרבה עם ההורים , חברות , האינטרנט וכו וכל פעם שאני מחליטה שכן מורידים אותי ואומרים לי שאני לא יכולה לקבל ושאני אתבאס שם ואכנס לדיכאון וכו ..
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני לא רוצה להיות פקידה בקרייה , מצד שני לא רוצה להתקע עם אנשים לא משהוא שבועיים בבסיס עם תפקיד יותר לא משהוא ולהכנס לדכאון ובלי אפשרות לצאת משם , מצד שלישי הכי חשוב לי בעולם להיות בצהל ..
בבקשה לעזרו לי , מה הייתם עושים במצב כזה ? לאן הייתם הולכים ?
ויש לי שאלה שאולי נשמעת קצת ילדותית אבל אני חייבת לשאול , אם ההורים שלי ידברו עם מיטב לגבי אפשרות להציע לי תפקידים אחרים בגלל שאני דתייה ומאוד חשוב לי תפקיד טוב ומקום טוב , זה הגיוני ? יכולים לעשות עם שה משהוא ?
אני כל היום בוכה ובדיכאון עם הנושא הזה כבר , תעזרו לי בבקשה ,
תודה רבה לכם חברים.

מה כדאי לעשות ?

ללכת למערך הטכני של חיל האוויר ולקוות לטוב

תפקיד פקידותי בבסיס פתוח ( שרטטת גרפיקאית למשל )

לנסות לתת להורים לדבר עם מיטב ולקבל תפקידים אחרים

לפרוש לשירות לאומי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"