לא נמשך לאשתי לא מבחינה מינית ולא מבחינה שכלית . מה עושים עכשיו? להתגרש?

כינוי כלשהו בן 36 | כתב את השאלה ב-16/05/16 בשעה 17:58

נשוי למעלה מ 10 שנים עם ילדים קטנים בכיתות הנמוכות בבית הספר.

בזמן האחרון אני מוצא שאני לא נמשך לאשתי לא מבחינה מינית ולא מבחינה שכלית .
בזמן קיום יחסי המין אני בקושי מצליח להעמיד אותו ולעתים גם לא מצליח.
מבחינת שיחות - בד"כ רק שיחות מנהליות כמו : אוכל , ילדים וכיו"ב כל שיחה בנושא אחר מובילה לויכוח.

לא יודע מה לעשות .
מצד אחד לא רע , ויש ילדים
מצד שני- לא טוב
מצד שלישי - יכול להיות גרוע יותר...( גירושים זה לא פיקניק..., חלוקת רכוש , ילדים, ירידה ברמת חיים...)
אני יודע שאף תשובה לא מושלמת ולכל אחת מהאפשרויות יש חסרונות ויתרונות
מה אתם חושבים ?
נ.ב
נא לחסוך תשובות כמו : לדבר על זה וכיו"ב כי ניסיתי לא עובד.

עדכון מכינוי כלשהו, שואל השאלה 2016-05-20 18:53:11

הילדים הם הדבר החשוב ביותר לי בחיים , הרבה לפניי .ואני לא אנער את חייהם ויגרום להם לבלבול וחוסר איזון כי מגרד לי בתחתונים.
נאמנות , מסירות, אחריות, דאגה ואכפתיות הם ערכים חשובים לא פחות ממשיכה מינית וגירוי שכלי -וזכיתי שלאשתי יש את כל הערכים האלה .
נכון אחרי נישואים של למעלה מעשור אשתי כבר לא הנערה הצעירה בת ה24שהכרתי.
אין מה לעשות ניהול משק הבית והילדים גוזל המון אנרגיה ומשאבים נפשיים ובעיקר זמן לטיפוח פנימי וחיצוני.
אם אני מסתכל לתוצאות שיביאו גירושים או בגידה בגלל הסיבה שמניתי אני לא מוצא נקודה חיובית אחת:
1)אם אני רק חושב איך ילדי יסתכלו עלי עוד 10 שנים לאחר שהבגידה שלי תתגלה 2) גם אני בתור בן אדם , לא דתי ולא מאמין אבל עדיין בעל ערכים של נאמנות לא יכול לסבול את המחשבה של לבגוד במהות של מי שאני .
3)תקראו לי תמים או נאיבי - חברי הגברים שהציעו לי למצוא מאהבת, אני מכבד את השקפתכם אבל אני לא מבין איך בטווח הארוך אתם שומרים על שפיות כאשר מסתירים מבת הזוג סוד כזה.

בשורה התחתונה החלטתי להישאר נאמן לבייתי ולעצמי .
תודה רבה על התגובות הרבות ועל הדיון המעניין
שמור עדכון

מה אתם מציעים ?

להיפרד ולהתמודד עם כל נושא הגירושים

להישאר ולחיות ככה בגלל הילדים.

למצוא חברה שתשלים את כל החסר..