היי,
אני לומד כרגע באחת המכללות הטובות בארץ (משפטים מנע״ס) ואני מעוניין לעבור לתל אביב.
יש לי ממוצע בגרויות 105, פסיכומטרי 595 ואני מוגדר כראוי לקידום (כלומר ציוני הסכם שאני צריך נמוכים יותר ובמקרה של משפטים זה 590). ציון הסכם שלי הוא בערך 600 (אני חושב באזור ה-602) כלומר אני עומד בתנאי הקבלה.
איפה הבעיה? הם דנים בבקשות של ראויים לקידום רק בחודשי הקיץ המוקדמים ומסרבים לתת לי כל תשובה בדבר קבלה / אי קבלה / סיכויי קבלה. אני לא כ״כ מבין איך זה הולך בתל אביב אבל הבנתי שיש מכסה ששמורה לראויים לקידום. אני יודע שבעברית לדוגמה מי שעומד בתנאי סף כראוי לקידום בעצם שקול למועמד שהתקבל רגיל והמועמדות נשקלת ע״פ פרמטרים אחרים.
יש פה מישהו שהתקבל לתל אביב על סמך ראוי לקידום (לאו דווקא משפטים) שיכול להסביר לי קצת מה קורה שם? מה הסיכויים שלי פחות או יותר? האם יש דרך לזרז? מתי בערך מקבלים תשובה (חודשי הקיץ יותר מדי מעורפל)?
תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025