מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

התמודדות עם תקיפה מינית ואונס בגיל 7

angel בן 38 | כתב את השאלה ב-11/10/13 בשעה 00:07

שלום לכולם.
אני לא ממש יודע מאיפה להתחיל גם ככה זה קשה לי.
בגיל 7 עברתי התעללות מינית ואונס על ידי שכן שהיה בן 16.
מעולם לא ספרתי על כך לאיש פחדתי ממנו וגם מהסביבה.
באתי מבית דתי ובבית בכלל לא דברו איתנו על מיניות לכן גם לא ממש הבנתי בהתחלה מה קורה. כשהבנתי שמשהו לא בסדר והתחלתי לשאול שאלות הוא אנס אותי. לעולם לא אשכח את זה.
החיים שלי נהרסו בגללו עד חטיבת הביניים הכל היה בסדר יחסית.
בחטיבת ביניים התחילו לי חרדות ופחדים ממקומות סגורים ומקומות עם הרבה אנשים הייתי נעלם ומתבודד לי באיזה פינה עד שהלימודים הסתיימו. מאחר ולא הבינו מה הבעיה איתי ובגלל שניסיתי להתאבד הופנתי לטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי.
הצבא כמובן דחה אותי אבל אני התעקשתי ואחרי מאבקים של כמה שנים התגייסתי עם חששות ופחדים. עברתי טירונות למרות הקשיים והחששות. היו רגעי משבר שנעלמו כשהיו פונים אלי לעזרה או לעצה הרגשתי שאני שווה משהו שאני קיים.
עד גיל 30 הייתי אה מיני לא עניין אותי סקס. בגיל 30 הנושא התחיל להציק לי והייתי חייב להבין למה אני נמשך אז עם בחורה תמיד זה היה מגיע עד לפגישה 3 ואז הייתי מסיים את הקשר מהפחד שיהיה סקס ושלא יעמוד לי. ואם גבר היה לי נסיון אבל מיד אחרי זה באו לי רגשות האשמה וגם הזכרונות הכואבים. עד לפני חצי שנה גרתי אצל סבתי וסבי הייתי במקום מוגן היה לי טוב למרות שלא תמיד היתה לי פרטיות. בשנת 2009 עזרתי אומץ וסיפרתי בעבודה למי שאחראית על הטרדות מיניות היא עזרה לי מאוד והפנתה אותי למרכז לוטם שנמצא בסמוך לאיכילוב שם הייתי בטיפול ומעקב שנתיים. בסיום הטיפול עברתי לגור לבד בדירה שכורה נהייתי עצמאי. אבל אני מרגיש לבד ובודד. אין לי חברים. אני גם לא יודע מה זה חבר. אני הייתי קונה את החברים שלי במתנות או מזמין אותם על חשבוני לבית קפה או סרט. יש לי בעיה שרע לי ושאני לבד אני מבזבז כספים כדי לפצות ולהרגיש שאני שווה משהו אבל זה מביא אותי לחריגות בבנק. אני מאוד רוצה להתחתן ושיהיו לי ילדים אבל איזה אישה תרצה גבר שיש לו בעיה בזקפה שמבזבז כספים בלי שליטה ושעבר אונס?
אני ממש צריך עזרה. האם בביטוח לאומי יש הכרה במישהוא שעבר מקרה כמו שלי?
אשמח מאוד לכל עזרה ועצה.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות