מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 134438
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מרגיש שאני פסיבי לחיים

Anonymous בן 19 | כתב את השאלה ב-02/09/16 בשעה 18:22

כבר הרבה זמן שאני חושב על לפרוק את מה שאני מרגיש אבל תמיד הרגשתי שזה מגוכך. בכל מקרה כבר לא ממש אכפת לי ובטח אין לי מה להפסיד.

אז כמו שכתוב בקוטרת אני פשוט אדיש לכל דבר בחיים. אני לא יוזם כלום ולא באמת מרגיש שאני חי. עכשיו אני משרט בצבא ביחידה קרבית וסתם לא עושה שם כלום; לא באמת מתחבר עם אנשים וסתם שורף את החיים שלי. העניין הוא שגם עד שאני סוף סוף יוצא הביתה אני לא באמת עושה משהו מעניין. אני פוגש חברים פה ושם וחוזר לשחק במשחקי וידאו. בטח שאני לא יוצא לבילויים או פוגש בחורות וכל זה. זה כאילו שאני פשוט תקוע באותה נקודה ופשוט לא עושה כלום.
כל כך מעצבן אותי לראות איך כולם חיים את החיים ואני כאילו לא שייך:מדברים על אלכוהול וסיגריות ועל איזה בנות הם "עשו" השבוע, דברים שאני לא מדברים אליי בכלל כי אני פשוט לא עושה כלום.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות