אז ככה... אני משתחררת השבוע ביום חמישי אחרי ששירתתי שנתיים בתור "מזכירה" (לא באמת פשוט אפילו שעשיתי קורס ככה התייחסו לתפקיד שלי). המפקדת שלי ואני לא הסתדרנו כלל והיא כמעט ולא מגיעה או עונה לי להודעות. יש לי המון שאלות לקראת השחרור שלי ואין לי בכלל את מי לשאול. (אין עוד בנות שמשתחררות איתי ביחידה) מקווה שאתם תוכלו לעזור לי.
קודם כל כל השבוע האחרון שלי אני מבלה בבית כי אני חותמת את כל ימי החופש שנשארו לי. השאלות שלי :
1. את הטופס טיולים שלי עשיתי בקרייה. האם זה אומר שאני משתחררת בקרייה ?
2. יש לי סוודר שגם חתמתי עליו בקרייה ולא הספקתי להחזיר. האם אצטרך לנסוע לקרייה להחזיר אותו באפסנאות כמה ימים לפני או שאוכל למסור אותו עם שאר הציוד שאני מחזירה בשחרור ?
3. מישהו יודע בכלל איפה משתחררים בקרייה ?
4. בטירונות אחת הבנות גנבה לי מכנס א אז אני כנראה אעלה מת"ש. בתור מישהי שאף פעם לא שפטו אותה (לא כי הייתי חיילת טובה פשוט כי לא הייתה לי מפקדת לפקח עלי) יוכל להסביר לי איך עולים מת"ש ?
אשמח לכמה שיותר תשובות או הסבר עד יום חמישי. וכן אני יודעת שאני נשמעת צעירה אבל היו לי שנתיים ממש הזויות בצהל. פשוט בזבוז שלם של הזמן שלי ואני פשוט לא הצלחתי מעולם להסתדר במערכת ולכן אני שואלת. אין לי שום מקום אחר.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות