אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הכלבה שלי עוברת התעללות קשה מצד בן הזוג הוא מכה אותה עד דם, איך להגיב?

ט' בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/09/16 בשעה 21:15

שלום לכולם יש לי כלבה גורה בת כ חצי שנה, שעדיין עושה צרכים בבית.
אני גרה אם הבן זוג שלי שלוש שנים והחלום הכי גדול שלי היה כלבה עד שהוא קנה לי את הנסיכה היקרה לי מכל.הוא חושב שמחנכים כלבים במכות חזקות.
לפני כמה ימים הגעתי הביתה וראיתי את הכלבה שלי מפוצצת בדם בכל מקום אפשרי והבן זוג שלי אמר לי שהיא חטפה מכות בגללי כי כל פעם שהיא עושה צרכים אני לא מרביצה לה רק מרימה את הקול.
הכלבה שלי היא הדבר הכי יקר לי בעולם אני לא מוכנה למסור אותה לאימוץ ולא מוכנה שירביצו לה יותר ככה.
התקשרתי למשטרה אבל אמרו לי שכל עוד אני לא מגישה תלונה הם לא יכולים לעשות לו כלום ואני לא רוצה שישב בכלא כמה שנים המצפון שלי לא מאפשר .
ניסיתי לדבר איתו מהלב ובכיתי והתחננתי ואיימתי והכל, הוא לא מוכן להקשיב רק מאשים אותי בהכל צורח אלי משפיל אותי ואומר שאני לא יתערב בחינוך שלו אם הכלב, ואם אני יתערב הוא ירביץ לה חזק יותר.
הכלבה שלי בדיכאון כמה ימים לא שותה לא אוכלת עדיין מדממת נשבר לי הלב והוא צוחק לי בפנים שזה סך הכל כלב ומגיע לה.
בבקשה תגידו לי מה לעשות

האם להגיש תלונה ? א

כן

לא