אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הכל היה מושלם בדייט, עד שהיא הזמינה המבורגר עם בייקון וגבינה, לחתוך?

גיא בן 28 | כתב את השאלה ב-08/10/16 בשעה 20:57

אני גיא, אני בן 28, אני מגדיר את עצמי כמסורתי
אני חובש כיפה לסירוגין... שומר שבת... שומר מצוות... אבל חוץ מזה חי חיים רגילים לגמרי... אני גם מאמין בתקופות... לפעמים אני יותר קרוב לדת ולפעמים פחות (לא, אני לא גר במאה השערים)
הכרתי מישהי באתר הכרויות והתכתבנו שבועיים, לפני כמה ימים יצאנו לדייט ראשון והיא לגמרי הייתה לטעמי
הכל זרם אחלה בנינו והיו לנו נושאי שיחה
אני חושב שזה היה שילוב של פתיחות של שני הצדדים
היא אמנם לא מאמינה אך היא מקבלת את האמונה שלי, ולהפך
הגענו לשלב שבו הזמנו לאכול והיא הזמינה לאכול המבורגר עם גבינה ובייקון
וזה כמובן מבחינתי היה מוגזם
אין לי בעיה עם האוכל הזה, אבל קצת קשה לי לשבת בשולחן עם אנשים שאוכלים את זה מולי... העובדה שזה לא כשר ושזה קרוב אליי בשולחן מאוד קשה לי
עשיתי לה פרצוף קטן כדי שהיא תבין אבל היא צחקה וחשבה שזה זורם, אז אני גם ממבוכה זרמתי
אבל אחרכך חשבתי על זה יותר לעומק וזה לא היה לעניין מה שהיא עשתה
האם לחתוך ממנה למרות הכל? בעייני זה לא היה מכבד
תודה

לחתוך ממנה?

כן

לא

תן לה עוד הזדמנות אחת