שלום לכולם,
לא מזמן שאלתי האם אפשר לשנות שיבוץ ועשיתי הכל מה שהיה אפשר לעשות - שלחתי המון פקסים, התקשרתי למיטב, אבל המצב לא השתנה - אני עדיין משובצת לאיסוף קרבי במקום משמר הגבול.
לפני כמה ימים דיברתי עם המג"בניק והוא הציע לי מה שהרוב מציע - לא לעלות על האוטובוס ביום של הגיוס. אני יודעת מה יקרה לי, ואני מוכנה להכל.
יש רק בעיה אחת בכל הסיפור הזה... בדקתי תאריך גיוס של בנות למג"ב ויוצא שהגיוס שלהן באותו יום שאני מתגייסת לאיסוף קרבי. האם זה באמת אפשרי? אם כן, אז מה הסיכוי שישלחו אותי באותו יום למג"ב במקום איסוף קרבי? שוב, אני אוכל לכנס לכלא צבאי (או איך שקוראים לזה) ושמעתי המון שאם אהיה חזקה עד הסוף אז אקבל את מה שאני רוצה. השאלה רק האם הם יכולים לגייס אותי למג"ב באיחור? להחזיק אותי יום-יומיים בכלא ואז לשחרר למג"ב?
תודה רבה מראש.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות