היי,
יש לי ידידה שאני מאוד רוצה.
אני לא חושב שאני בפרינד-זון כל כך אבל אני ממש לא רוצה להיות
בימים האלו אני מחמיא לה (לא יותר מידי), אני מעלה את רמת היחס אליה בהתאם
אם עד עכשיו אני אומר לה היי בלי שום דבר אז אני היום אומר לה היי יפה שלי או היי נסיכה, כמובן לא מגזים, רק מעלה את רמת היחס והמחשבה אצלה.
אנחנו כמו אחים כזה שיכולים לדבר על הכל וזה מה שמלחיץ אותי שהיא לא תראה אותי כאחד שהוא בן זוג פוטנציאלי....
נתתי לה רמז מאוד ברור אני חושב, דיברנו על משהו שקשור לידידים והיא אמרה שידידים לא יתאהבו בידידה שלהם או משהו כזה ואני פשוט אמרתי לה "את לא יכולה לדעת מה קורה לגבר בלב, לך זה יכול להיראות כאילו ואוו שום דבר לא יקרה אנחנו כמו אחים אבל לו זה נראה הכי מושלם שיש והוא אוהב אותך"
לא היה לה מה להגיד על זה.
בקיצור אם למישהו יש עצות אני אשמח לקרוא :)
נ.ב
אני חושב רק שהיא מתחילה להתעניין בי, זה או שהיא מתעניינת בי או שאני בפרינד-זון שלה, למה? כי היא דיי הרבה מסתכלת עלי בעיניים, או מסתכלת עלי סתם ברגע ספונטני, היא יוזמת יציאות איתי רוב הפעמים.
פעם היא לא הייתה מחבקת אותי הרבה, היום זה חיבוקים שנמשכים זמן רב וחיבוקים חזקים כאלה כאילו ממש ממש נתגעגע אחד לשני
יש לזה שני משמעויות שאי אפשר לפענך, אני רוצה לקחת את זה צעד קדימה ולא אכפת לי להסתכן, היא שווה גם את הכישלון, העיקר שידעתי שאני ניסתי, לא אכפת לי להיות שבור.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות