הצטרפתי לחבורה של כמה אנשים לחופשה של שבוע בחו"ל ,חבר'ה שאני לא מכירה חוץ מחברה אחת טובה .
היה שם מישהו שהוא חבר ילדות שלה והם חברים טובים והם תמיד דאגו אחד לשני והוא הטעם שלי והכל אבל התרחקתי כי חשבתי שיש בינהם משהו, אז שאלתי אותה אם יש משהו והיא אמרה שלא שפעם היה אבל זה לא עבד כי היא לא סומכת עליו.
יצא מצב שהיא התחילה להסתובב עם מישהו ישראלי שהכירה שם ולא ראיתי אותה כמה ימים כי הם הסתובבו ביחד.
היינו כל החברים בלופט שהשכרנו והוא הציע לי לישון כפיות , קיוויתי לזה וגם רציתי להרגיש נחשקת ומהר מאוד התפשטנו ועשינו שטויות, רק מזמוזים ואוראלי..
כמו בסרט ,בדיוק שנייה אחרי שהוא גמר חברה שלי נכנסה. היו איתנו עוד אנשים בחדר וכולם ישנו עם כולם אז זה לא היה חשוד ולא הייתי בטוחה אם היא ראתה משהו, היא יצאה והוא יצא אחריה והם נעלמו לכמה שעות. הוא חזר בבוקר ואמר לי לדבר איתה כי היא לא מקשיבה לו והיא נעלמה..
היא הסתובבה יומיים עם הבחור ההוא שהכירה וחזרה אחר כך רגועה והסבירה לי מה קרה.
היא אמרה שהיא שכבה עם החבר ילדות שלה ,יום לפני שהייתי איתו בלילה והיא ראתה אותו עם מישהי(אני) וזה הרגיז אותה והיא הרגישה נבגדת והייתה חייבת להיות לבד. למרות שתכלס היא הייתה עם הבחור הישראלי שפגשה באותו זמן שאני הייתי עם החבר ילדות שלה.
אמרתי לה שרק ישנו ביחד . ותכלס אני לא רוצה להרוס את הקשר החברי שלהם כי הם ביחד מהגן . אבל אני מפחדת שמתישהו הוא יתוודה בפניה להגיד שהיה ביננו משהו.
מבחינתי לא קרה כלום וזה היה סתם שטות של שיעמום וחרמנות.
קיצר מה לעשות? לשכוח מזה ? להתוודות? מפחדת שהיא תכעס עליי כי היא אפילו לא שאלה כי היא סומכת עליי, היא יודעת שלא קורה כלום בלי שאני אומרת לה.
לא ידעתי שהיה בינהם משהו לפני.. אם הייתי יודעת לא הייתי מתקרבת.
לשכוח כאילו לא היה? מרגישה כאילו פגעתי באחוות בנות ואני משקרת לה למרות שהיא בן אדם מדהים ואני בחיים לא רוצה לפגוע בה אבל היא כל כך רגישה , לא יודעת אם זה רעיון טוב בכלל שהיא תדע.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות