נמאס לי אני מרגישה כמו זונה ושונאת את החיים שלי...

אמילי(שם בדוי) בת 13 | כתבה את השאלה ב-30/11/16 בשעה 15:47

אז ככה זה מתחיל..
אני בכיתה ח' ובת 13 וחצי
אני כבר הרבה זמן משחקת במחשב ומדברת עם זרים. לפני שנה בערך פגשתי מישהו שאמר לי שהוא בן 19 והתידדנו.
אחרי כמה זמן הוא התחיל לגרור אותי לעניין של סקס וכאלה ושלח לי תמונות של הזין שלו ואמר לי לעשות כל מיני דברים והייתי דיי תמימה והרגשתי טוב שהוא מתייחס אלי וזה אז עשיתי מה שהוא אמר (לא שלחתי לו תמונות אני לא אהבלה).
אחרי כמה זמן דיי הפסקנו והתחלתי ללכת לצ'אטים כי היה לי משעמם ומלא בנים שלחו לי תמונות וכאלה ואני יודעת שזה אשמתי כי גם רציתי כי הייתי חרמנית וטיפשה...
בקיצור יצאתי מזה ובחופש הכרתי את החבר שלי הוא בן 16 ובהתחלה הכל היה סבבה וזה והוא כיבד אותי אפילו לא התנשקנו... בסוף החופש ההורים שלא החליטו שהם עוברים לחול אבל החלטנו להשאר בקשר כי אני באמת אוהבת אותו.
הוא די תמים והטחלתי לדרדר אותו והוא שלח לי גם תמונות וכשעשינו פייסקאם וזה אז תמיד הייתי לובשת דברים סקסים לחרמן אותו... והוא אפילו ראה אותי רק בתחתונים וחזייה...
אני שונאת את עצמי אני זונה שכל הזמן נופלת לזה אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כאילו אני מלוכלכת ועדיף שאני אמות...
אני גם ילדה טובה ותלמידה מצטיינת ואף אחד לא יודע את זה עלי ואני לא יכולה לחיות ככה יותר...
סליחה על החפירה ועל זה שהכל מבולגן ובבקשה אל תשפטו אותי אני יודעת שאני דפוקה..

עדכון מאמילי(שם בדוי), שואלת השאלה 2016-11-30 17:58:31

תודה על העצות עזרתם לי מאוד
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"