לוותר או לא? לפרוש מהלימודים כדי לסגור את המינוס ואז לחזור ללימודים?

ענת בת 29 | כתבה את השאלה ב-06/12/16 בשעה 09:48

היי אני סטודנטית בשנה שלישית באונברסיטיה הפתוחה ,מאורסת ,גרה יחד עם בן הזוג שלי ,בן זוגי משלם על הדירה ,ואני עוזרת לה מתי שאני יכולה ,עם זה קניות ,חשבונות ועוד.נכשלתי ב -10 קורסים שאני צריכה להשלים אותם ,משלמת לבד על הלימודים כי אני לא עומדת בתנאים של קבלת מלגה ,אנגלית עוד לא התחלתי ככל,נכשלתי בקורסים בגלל כל מי ריבים עם בן הזוג ,כמה למשל אם אני לא עונה לו לטלפון אז הוא מתקשר לעבודה שלי וזה יוצר מצב לא נעים לי,יצאתי למועדון ובחור אחד התחיל איתי בסוף בן זוגי נתן לו מכות שלא ידעתי מה לעשות והתבישתיי נורא,כל פעם שרציתי לסיים את הקשר בנינו תמיד היה מאיים עליי שהוא יפגיע בעצמו או בסבבים אותי כי הוא היה בטוח שאני רותה לעזוב אותה לטובת גבר אחר ,ריבים בעיקר עם קללות ,צעקות אחד על שני, תמיד מבקש סליחה ובסוף סולחת כי אני באמת אוהבת אותו ,וכמובן בסקס מטורף ואז שכחת את מה שקרה לפני, ובנוסף זה אנינמצאת במינוס גדול בבנק כ25.000 אלף שקל ,שאלה שלי היא עם לפרוש מהלימודים כדי לסגור את המינוס ואז לחזור ללימודים ?ומה לעשות עם בן זוגי שלא מוכן לקבל את זה שאני עוד חודש חוזרת לבית של הורים במטרה לצאת מין המינוס ,הוא מבחנת מוכן שאני לא ישלם שום דבר רק שאני ישאיר בדירה ,מה לעשות ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"