גיליתי שאחת מהחבר'ה הטובים של חבר שלי, היא מישהי ששכב איתה לפני עשר שנים. כיצד עליי להגיב לזה?

ניקי בת 23 | כתבה את השאלה ב-13/12/16 בשעה 21:55

אני וחבר שלי ביחד חצי שנה, מושלם לנו ביחד. חבר שלי בן 29 ויש לו מספר חברים טובים עוד מהילדות שמרבה לשבת איתם ולצאת איתם. אנחנו יוצאים עם החברים הללו בעיקר בסופי שבוע והם החברים הכי טובים שלו. לאחרונה גיליתי, שידידה מהחבר'ה שלו, שגם היא ידידה מהילדות, היא מישהי ששכב איתה לפני עשר שנים. אומנם זה לפני המון זמן, אך התגובה הראשונית שלי הייתה הלם, שוק, בכי. אנחנו יוצאים עם החברים שלו באופן קבוע וגם היא תמיד שם. לרגע לא חשבתי שהיה ביניהם משהו, בעבר הרחוק. לטענתו, זאת הייתה פעם אחת ,בגיל 19 בצבא, וזאת הייתה טעות וחבל שלא יכול למחוק את זה. הוא מספר שהוא היה שיכור והוא בקושי זוכר מה היה שם. היא חלק מהחברים שלו, מהמקום בו הוא גדל, והיא תמיד תיהיה כאשר כל החברים יוצאים, היא חלק מהם, ככה זה כבר שנים על גבי שנים. ואני? אני לא יודעת איך להגיב לדבר כזה.. התגובה הראשונית הייתה בכי והתרחקות, כי בכל זאת אני יוצאת עם חברים שלו, צוחקת איתה ומדברת איתה. למזלו, המשפטים שלו הרגיעו אותי, אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד והוא תמיד אומר שהוא רוצה שהקשר שלנו יצליח, אבל רק לי זה ניראה מוזר לצאת עם החבר'ה הקבועים שלו כאשר היא שם? אני מנסה להרגיע את עצמי ולהגיד שהסקס ביניהם היה לפני עשר שנים, אבל המחשבה הזאת עדיין ישנה. איך אני יכולה לצאת איתו ועם החברים שלו, בזמן שהיא נוכחת, ולהתנהג כאילו הכל כרגיל. אני לא רוצה להגיד לו שאני לא יוצאת עם חברים שלו כאשר היא שם. היא חברה שלו מהילדות והחברים שלו הם חלק בלתי נפרד ממנו. אני אוהבת אותו המון אבל המקרה הזה גרם לי להסתכל על כל התמונה באופן שונה וגם עליו. מה עליי לעשות? וכיצד עליי להגיב?

עדכון מניקי, שואלת השאלה 2016-12-14 08:55:16

שלום לכולם, תודה רבה לכם מאוד על ההתייחסות והתגובות. היו תגובות שעזרו לי לחדד עוד יותר את מה שכבר חשבתי קודם. החלטתי לתת לעבר לא להשפיע. הזוגיות טובה ובריאה וחבל לתת לפרט שולי כזה להפריע, במיוחד שהוא קרה לפני עשר שנים.
שמור עדכון

כיצד להסתכל על המקרה?

זה היה ממזמן, את סתם נסחפת.

בצדק שאת מרגישה ככה, לתת לזמן לעשות את שלו ולהתרגל למצב הקיי

להגיד לו שאת לא מוכנה לצאת עם החברים כאשר היא שם

אחר- אשמח לפירוטכם בתגובות