השבכ מחפש אותי, התנאים שווים שם?

חסוי בן 21 | כתב את השאלה ב-23/12/16 בשעה 15:31

שלום אני בן 21 גר בישראל לא רוצה להגיד יותר פרטים.
טוב מה שאני יספר לכם זה נשמע כמו סרט אבל אני שיא הרציני ,לפני חודש בערך קיבלתי שיחה ממספר חסוי שאדם שהציג את עצמו הוא מהשב״כ והוא רוצה לדבר איתי שאני יעבוד איתם כמובן לא ישר אמר לי אלא הסביר לי בהתחלה חשבתי שזה מתיחה אז אמרתי לו נוו בחייאת מי זה מה אתם מותחים אותי וניתקתי בפנים ואז שוב יתקשר ואמר לי , אני מבקש ממך אל תנתק למה כך וכך והיית פה ושם ואתמול היית במקום כזה וכזה על הדקה ושניות בדברים כיאלו הזויים הבנתי שמשהוא פה רציני , ואני טיפוס מאוד חשדן אמרתי לו אני יחשוב על זה וניתקתי, כעבור מספר ימים שוב יתקשרו אלי אבל הפעם לא עניתי למספר שוב ושוב ולא עניתי בערב שהלכתי לקניות החנתי תרכב בחניון ענק של קניון ושחזרתי לחניון איך שאני שם תקניות באוטו פתאום ניגש אלי איש גבוה עם משקפיים שחורות וקרחת אם חליפה ומאחוריו עמרו עוד 2 בדיוק כמוהו אם חליפות מסודרים והציג בפני תעודה אמר לי שלום *** אני *** מהשב״כ למה אתה מסנן ( בחיוך ערמומי , חייב להגיד שהם יתייחסו אלי בכבוד ) אמרתי לו אמממ לא ידעתי מה להגיד היתי בשוקקק הוא הסביר לי בקצרה למה הם צריכים אותי ואמר לי יותר פרטים אני לא יכול לתת לך תגיע למקום כזה וכזה בשעה מסוימת נדבר נתן לי מספר פלא ואמר לי מעכשיו אתה משלנו אם אתה צריך משהוא תתקשר תוך שניה אנחנו אצלך ונעלם מהאופק אם רכב שחור שרואים עליו תסמל של המדינה .. ( נעלם בשניות משהוא הזוי )
עכשיו עוד כמה ימים אני צריך להגיע למקום הזה , עכשיו יש לי שאלה האם מישהוא יודע האם התנאים שווים , האם יהיה לי חיים בכלל אם אני יכנס למערכת כי אני מתוכנן להתחתן אוטוטו ואני מפחד שמשהוא יעצר אם יקרה שאני יכנס לזה , לא סיפרתי תסיפור לאף אחד בעולם לא לחברים לא לחברה שלי לא להורים פשוט לאף אחד .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"