זוגיות זוגיות
 
שאלה 15220
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מבולבלת, בין פרידה לקשר חדש...

פרח בת 18 | כתבה את השאלה ב-14/11/13 בשעה 00:46

מקווה שהכותרת הגיונית לנושא, לא הייתי בטוחה איך לתמצת את הסיפור (:

לפני כמעט 3 שבועות נפרדתי מבן זוגי, היינו יחד חצי שנה ומאוד אהבתי אותו, כמובן שקיימים עוד רגשות (לא כמו פעם, אבל עדיין), בסך הכל, לא עבר הרבה זמן...
נפרדנו בגלל שהקשר היה חד צדדי, הוא לא אהב אותי (נזכר לספר לי על זה אחרי חצי שנה.. פאן) ואני אהבתי אותו, ניסינו לתת לזה עוד צ'אנס, הוא לא רצה לאבד אותי, אבל זה לא צלח ונפרדו דרכינו, חשוב לציין שנפרדנו בצורה נעימה וידידותית והוא מאוד רצה שנמשיך לשמור על קשר כידידים, אני לא מסוגלת לזה כרגע..

שבוע אחרי הפרידה הכרתי מישהו חדש ביציאה, מבחינת מראה הוא בדיוק הטעם שלי, חמוד, מצחיק, עם ביטחון עצמי ובנוסף לומד את מקצוע חלומותיי. יצאנו לסוג של פגישה באותו היום ואח"כ המשכנו בקשר טלפוני.

הבעיה מתחילה כאן, מצד אחד, עדיין יש לי רגשות לבחור הקודם, אני לא רוצה לחזור אליו, גם לא מתגעגעת לקשר או לחברות בנינו, אבל הרגש לא נעלם לחלוטין, אני לא בטוחה שמתאים לי לפתוח קשר כרגע, גם כי אף פעם לא קפצתי כ"כ מהר מקשר לקשר וגם כי אני מפחדת שזה יפגע בבן זוג לעתיד ושלא אצליח להתאהב בו באמת בגלל המצב.

אבל מצד שני... כן בא לי משהו, רוצה מישהו שיוכל לספק את מה שהקודם לא יכל לספק, רוצה לאהוב מישהו ושהוא יאהב אותי בחזרה, והבחור החדש מתאים לי וכיף לי לדבר איתו.. מתייחס אלי כמו אל נסיכה, מחמיא לי וגם מספק אצלי הרבה דברים שחסרים (אני לא בחורה עם הרבה ביטחון עצמי... למרות שמהסביבה אני מקבלת הרבה מחמאות על המראה שלי, אני לא רואה את זה, הסיבה לכך ידועה לי, אבל זה כבר סיפור אחר..)
אני לא חושבת שאם אבקש ממנו לחכות לי כמה חודשים הוא יסכים, וגם לא כזה בא לי לחכות, אני רוצה אהבה, חום ורגש!
חשוב לי גם לציין שאני לקראת גיוס, אני מהקטנים של המחזור וכל חברי כבר התגייסו ולא בסביבה (יש לי עוד אנשים שאני איתם בקשר, אבל הם מבוגרים ממני, לומדים/עובדים/בצבא ופגישות איתם לא קורות באופן קבוע.. גם גרים רחוק ואין ממש את האפשרות להיפגש כל הזמן), חוץ מעבודה (שזה לא ממש מספק אותי..) אין לי הרבה מה לעשות באמצע השבוע וקשר זוגי יכול להקל על הבדידות שאני חשה כרגע מבחינה חברתית (למרות שזה שיקול אגואיסטי, זה גם שיקול..)

אני מבולבלת נורא, לא מצליחה למצוא בתוכי את התשובה למה שאני רוצה באמת, אשמח בעיקר לעצות מאנשים שהיו במצבי.. אם יש לכם סיפורים על מקרה כזה ומה קרה בזכות הבחירה שלכם זה מאוד יעזור לי ויקל עלי. לא רוצה לפגוע באף אחד ולא להיפגע בעצמי..

תודה רבה על הקריאה, ומאוד אשמח לחוות דעת (:

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות