זוגיות זוגיות
 
שאלה 15377
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

למצוא זוגיות ולקבל ביטחון עצמי עם בנות

לירן בן 24 | כתב את השאלה ב-17/11/13 בשעה 00:24

שלום לכולם, אני רוצה לקבל עצות טובות פה מכל אדם ובעיקר מהחלק הנשי שרואה זאת בעניין. אני בן 24 בלי ניסיון עם נשים ואפילו לא דייטים.
אתחיל מזה שבעיקר לא יצא לי לצאת עם בנות כי מאוד נרתעתי מאבא שלי שבן אדם מאוד קשה שבגיל 13 הבאתי ידידה מהבית ספר לבית, הוא ביקש ממני להוציא אותה מהבית רק כי חשב שיש ביני לבינה משהו והביא לי מסר שרק מתי שאחליט להתחתן אז להביא מישהי (כך זה קרה גם עם אחי הגדול ואחותי הקטנה). מאוד היה לי קשה עם הקטע הזה ואבא שלי מאוד הוריד לי את הביטחון במשך השנים ואמר לי שאף אחת גם לא תרצה אותי אם אני לא מסודר בחיים מבחינה כלכלית, השכלתית ועם עבודה מסודרת, וככה חייתי עד לפני חודשיים.

לפני חודשיים עברתי לדירה עם שתי שותפות ממש מקסימות, שהיו ממש המומות שלא יצאתי עם אף אחת ואין לי כרגע חברה. אני יוצא איתן מדי פעם לפאבים וברים והן מנסות תמיד להכיר לי חברה של חברה, לפעמים אני מצליח להוביל שיחה וכיף לי לדבר, אך לפעמים אני תקוע ומרגיש שאין לי נושאים משותפים לדבר עליהם ורואה שהשיחה מאוד יבשה. (מתי שאני יוצא עם חברים קשה מאוד להתחיל כי החברים תמיד מורידים את המוטיבציה כי כל אחד מתחיל לחפש בר רפאלי ואומר שתמיד כולן בפאב מכוערות - אופי גברי מפגר).
אני מאוד רוצה זוגיות ולהכיר מישהי עכשיו ומתי שיצאתי מבית ההורים התחלתי לקבל יותר ביטחון עצמי לגביי מי שאני ולא חשוב מה יש לי ומה אין לי.

אשמח לקבל מכם עצות איך לדוגמא אתם ממליצים לגשת לבנות, איך להתחיל איתן, באילו מקומות הכי מומלץ (אני באיזור פתח תקוה/הוד השרון אז אם אתם מכירים מקומות ממש טובים אשמח מאוד). אני לא רוצה ממש אתרי הכרויות כי אני רוצה לקבל יותר ביטחון עצמי בדיבור של פנים מול פנים.

תודה רבה לכל עצה!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות