זוגיות זוגיות
 
שאלה 156395
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

נראה לי מאוד שחברה שלי בוגדת בי, איך אני עולה על זה?

רון בן 22 | כתב את השאלה ב-06/02/17 בשעה 13:05

היי שאלתי שאלה דומה בעבר אנסח את זה מחדש בצורה יותר עדכנית להיום כי טעיתי במספר דברים.
היי אני יוצא עם חברה שלי מזה כ3 חודשים.
בזמן הקצר הזה הספקתי להתחבר אליה ברמות משוגעות אני באמת אוהב אותה מה שלא קרה לי נראה לי מעולם.
מאז שאנחנו ביחד היא מספרת לי כל מיני דברים על ידידים שיש לה ומשתפת אותי כמעט בכל דבר שהם שולחים ומדברים איתה.
מהחשש שהיא לא מספרת לי הכל החלטתי שאני אכנס לוואצאפ שלה ואבדוק מה קורה
ראיתי שם שיחות עם ידיד בצורה נורא זריזה כשהיא לידי ובהודעות שראיתי מסתבר שהוא ממש רוצה אותה והיא כבר ספרה לי עליו שהיא יודעת מזה אבל לא היה ולא יהיה בינהם כלום לפני ואחרי.
בין ההודעות אני רואה חבל לי לפספס אותך בגלל משהו שנראה כמו מלפפון(לא אמרתי שאני ראיתי את כל ההודעה)
כששאלתי וואי למה הוא רשם מלפפון היא מהר לקחה ממני את הטלפון ,ששאלתי מה זה היא אמרה שסתם הוא שאל אם אני נראה כמו האקס שלה כמו מלפפון , שיקרה לי בלי לחשוב יותר מדי . מה שהיא לא ידעה שבעצם ראיתי את כל ההודעה בלי שום קשר היו עוד הרבה הודעות שלא הסםקתי לראות.אחרי זה ספרתי לה שראיתי הכל היא אמרה שזה פשוט כלום שפשוט לא נעים לה לקטול אותו כי הוא לא עשה לה שום דבר רע.
כמה ימים אחרי זה אמרתי אני אשלים מידע הפעם בלי שהיא רואה וראיתי שהיא פשוט מחקה את כל ההודעות איתו. יש עוד כמה ידידם ברקע שאני לא כזה יודע מה הסיפור איתם מעבר למה שהיא מספרת לי.
אני מוצא את עצמי אכול כעס ומחשבות ולא יודע אם לדבר איתה על להפסיק איתם קשר כי גם ככה היא יכולה לדבר איתם בלי שאני אדע . אם להפרד ממנה כי אני יודע שפשוט יהיה לי ממש קשה*לא הזכרתי אבל אנחנו בבסיס ביחד* . או פשוט להמשיך ולאכול את הכעס שלי עם עצמי ולחכות ליום שאני אגלה משהו חמור או שאולי לא.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (16) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות