סובלת מסיוטים בלילה, חרדות, והרגשה שמישהו עוקב אחריי. מה לעשות?

אליס בת 18 | כתבה את השאלה ב-08/02/17 בשעה 19:24

היי אני בת 18 בכיתה יב'.
בתקופה האחרונה, בערך בחמישה חודשים האחרונים התחלתי לסבול מסיוטים מחרדות והרגשה שמישהו עוקב אחריי..
אני לא יודעת למה זה בכלל התחיל, הייתי מנהלת סך הכל סדר יום רגיל ולא שיניתי שום דבר שיכול להשפיע בצורה כזאת עליי.
אמא שלי אמרה כמה פעמים שיכול להיות שזה קורה בגלל לחץ שיש לי בבית ספר, אני כיתה יב' והלחץ גדול מכל שנה אחרת שהייתה לי.
אבל אני לא מרגישה שאני בלחץ ממשהו, אני מוצאת את השעות שלי לעצמי מידי יום ומסדרת לעצמי את כל המשימות שאני צריכה לעשות במסגרת בית ספר ככה שלא יהיה לי לחץ זמנים.
זה כבר חמישה חודשים שאני חולמת סיוטים, כל לילה. חלק מהסיוטים זה כבר חלומות שחלמתי ופשוט יש תוספת מסויימת שקשורה אליי שפשוט מפחידה אותי וגורמת לי להתעורר בלילה כמה פעמים, וחלק מהסיוטים קשורים ישירות אליי או לאנשים שקרובים אליי שנפצעים או שקורה להם משהו בחלום, לרוב אני זוכרת את כל הסיוטים והם עולים לי מידי יום ואני נזכרת בהם.
ועוד משהו שמאוד מפריע לי, זה הרגשה שמישהו "עוקב" אחריי או מסתכל עליי.
זה קורה בעיקר בלילה, ובערב.. הגעתי למצב שאני מפחדת לצאת מהחדר בערך בסביבות השעה עשר בערב והלאה למטבח לשתות מים, ואם אין מישהו ער בבית אני לא יוצאת בכלל. היו מקרים ששמעתי מישהו שדופק לי בחלון או שובר צלחות במטבח וההורים שלי אמרו לי שהם לא שמעו כלום ולא ראו כלום.. אני מתחילה להרגיש שאני משתגעת ומדמיינת דברים.
יש בי את הפחד בלילה שמישהו נמצא מאחוריי וכל רעש קטן שאני שומעת מעלה את דפיקות הלב ואני מתה מפחד.
התחלתי לישון עם מנורת לילה, ואני מרגישה פשוט... לא רגיל. משהו השתנה ואני לא יודעת מה לעשות בשביל לעצור את זה? מה אתם מציעים לי לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"