שלום רב, התגייסתי ביולי לתפקיד רכז מתגייסים במיטב. התפקיד נחמד, אני חוזר כל יום הביתה, הולך לחדר כושר, כשיוצא אני עושה שיעורים פרטיים ומכניס קצת כסף מהצד וגם יצא לי לעשות קורס פסיכומטרי ולהוציא ציון סבבה..
למרות שמהצד נראה שהכל תותים, אני מרגיש שהחיים שלי שגרתיים מידיי. כל יום חוזר הביתה ואוכל את האוכל הטעים של אמא, ויום למחרת אני קם לעוד יום בבסיס. זה עלול להישמע מוזר אבל אני מרגיש שאני רוצה לאכול קקה. אני מתגעגע לימים שחזרתי מלא בטינופת מטיולים שנתיים וטרפתי את האוכל של אמא, מתגעגע לתחושה של להעריך שתיה קרה וישיבה במסעדות ובגדול אני מרגיש כאילו הכל בא לי מידיי בקלות.. אני מאמין שמהות החיים היא צבירת רגעים של משמעות ובראיה לכיוון העתיד אני לא רואה את עצמי עושה בתפקיד הנוכחי שלי משהו יוצא דופן.. בגלל שהפרופיל שלי מאוד גבולי, אני מאמין שבמידה ואעלה פרופיל אני אגויס לאחת מהיחידות המעורבות (פלח"ץ, ברדלס)
הבעיה היחידה שהטרידה אותי במעבר היא המילואים... זה לא שאני לא רוצה לתרום אבל יצא לי המון פעמים לראות אנשים שהצבא מטריד אותם ברגעים הכי פחות מתאימים ואין להם מה לעשות.. האם הצבא קורא לחיילי פלחץ למילואים?
חשוב לי לשמוע דעות אחרות, אני לא יודע אם אני סתם לא מעריך את מה שיש לי בידיים כי אין לי הרבה ניסיון, או שהעלאת פרופיל זה באמת מה שאני רוצה לעשות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות