אני ילדה מאוד ביישנית וגם שקטה ממש מגיל קטן. הבטחון שלי בריצפה - אין לי בטחון כמעט בכלל ואני לא מצליחה לראות דברים טובים בי, וגם אם מישהו יחמיא לי על משהו אני ישכח את זה במהרה וברגע שמעליבים אותי זה נחרט לי בלב. אני מאוד רגישה ונפגעת בקלות.
אני רוצה להעלות את הבטחון העצמי שלי כי זה גם משפיע עלי בסיטואציות עם אנשים, בכל מקום שאני מגיעה אליו אני מוגדרת בתור "השקטה" וה"לא מדברת". אני פוחדת שאני יגיד משהו לא בסדר, משהו לא מצחיק או שלא יתייחסו אלי. או שאני פשוט משותקת והמוח שלי ריק.
אני חושבת שהחוסר בטחון הזה נובע גם מזה שאני כל הזמן משווה את עצמי לבנות אחרות, או לחברות ומקנאה בכמה שהן יותר טובות ממני או שאני רוצה להיות כמוהן אבל אני יודעת שאני לא - בכל המובנים. זה לא עוזר שפשוט אומרים לי אל תשווי כי זה משהו אוטומטי ובגלל זה אני לא יודעת מה לעשות!! עד עכשיו לא הצלחתי לעלות את הבטחון בשום צורה. הייתי אצל הרבה פסיכולוגים וטיפולים ואף אחד לא עזר לי.
אם יש מישהו שהצליח לפתח בטחון עצמי אני אשמח לשמוע ובכל מקרה גם עצות אחרות, תודה לכל העוזרים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025