זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לא מצליח לי עם נשים, לא יודע מה עוד לעשות

מעדיף להשאר אנונימי בן 30 | כתב את השאלה ב-25/11/13 בשעה 20:46

שלום לכולם,

אני פחות מבקש עצה - יותר לפרוק, אבל אם למישהו יש הארה או הערה, אשמח לשמוע.

אני בן 30, סטודנט, לא עובד כרגע (אני מחפש עבודה) ומה שחסר לי כרגע בחיים זו זוגיות. הייתה לי מערכת יחסים אחת בחיי, לפני 7 שנים, שנמשכה כשנה ולאחריה גיליתי שהייתי ריבאונד מהאקס והיא נפרדה ממני בטענה ש"אנחנו לא מרגישים אותו דבר" ו"זה לא זה". מאז אני כל השנים מחפש מישהי.

אני חושב שאני נראה ממוצע, אך אני לא שלם עם הגוף שלי: אני נמוך (1.55) ושעיר. לגבי הגובה, אין מה לעשות וסוג של השלמתי עם זה. לגבי השיער - עשיתי טיפול בלייזר שהפסקתי באמצע בהמלצת הרופאה שלי, שטענה שהוא לא יעיל עבורי (לא ראו הבדלים). קוסמטיקאית - יקר לי מדי כרגע. שעווה או קרמים בבית - אין מצב שאני מבקש ממישהו לעשות לי (מביך מאוד).
התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני מרגיש קצת יותר טוב.

החברים שלי לאחרונה נכנסו לקשרים, לאחר שהם חיפשו כמוני, הרבה זמן אז יש להם כרגע פחות זמן אלי ולא נוח לי לצאת איתם כשהם עם החברות. היום בלימודים הייתי עם כמה ידידות שלי והם דיברו ביניהן שבדיוק היום הן שתיהן ביחד שנה עם החברים שלהן (יום השנה לשתיהן) ושמחו וחשבו מה לקנות וממש נצבט לי הלב והתעצבתי.

ניסיתי הרבה במסגרת חיפושים: אתרי הכרויות חינמיים וגם בתשלום, במסגרות שאני נמצא בהם, ביציאות, דרך חברים, בפייסבוק, משפחה וכו'. כל הסביבה שלי יודעת שאני מחפש. איכשהו זה לא נמשך מעבר לדייט או שניים. אני משתדל ללמוד מהדייטים וכל פעם אני משנה משהו בהתנהגות שלי בדייט (לפני, במהלך ואחרי הדייט )ומשתדל להשתפר ואיכשהו עדיין לא הולך. יש לציין שאני תמיד עצמי בדייט ולא אחד של פוזה. הכוונה בשינוי התנהגות שהיא שאני פחות לחוץ, חושב מה לא עשיתי בסדר במהלך הדייט, טיימינג וכו'

אני חושב שהגובה שלי הוא מכשול עם בנות, כי כולן מחפשות גבוהים (גם הנמוכות). יצאתי עם הרבה סוגים של נשים מכל הסוגים ואני יודע שצריך להתפשר. אני חושב שיש לי מה להציע לבחורה.

פשוט בזמן האחרון, אחרי כל כך הרבה שנים שאני מחפש, ועכשיו זה שהחברים שלי מצאו זוגיות וכל הדיבורים האלה על זוגיות מסביבי ממש הגדישו את הסאה וקצת נמאס לי ואני מתייאש ומתרץ לעצמי שזה יגיע כשזה יגיע ואין מה לחפש. אבל אני גם ריאלי ואני מאמין שכן צריך להתאמץ להשיג את המטרות והרצונות שלך בחיים ובאמת זה משהו שאני רוצה לעצמי אז גם אם אני מחליט לא להתעסק בנושא ולא לחפש ופשוט לחיות ולהינות - כל פעם שיש שיחה על זוגיות לידי אני נהיה עצוב ומדוכא, אז זה משהו שאני לא יכול להתעלם ממנו ולשים בצד כדי "לחיות את החיים" כי זה בשבילי חלק חשוב בחיים ואני כן רוצה להכיר בחורה, להתחתן, ילדים ופשוט לא מצליח לי ואני לא יודע מה עוד ניתן לעשות.

עדכון ממעדיף להשאר אנונימי, שואל השאלה 2013-11-25 21:49:07

אני רוצה לומר תודה מראש לכל המגיבים כאן.
אני יודע שיש מכם שיגידו שאני ממורמר ואני בהחלט מודע לעניין. אני פועל להשיג מה שחשוב לי בחיים ונושא הזוגיות מעסיק אותי כבר שנים אז בהתחלה עושים זאת בשמחה והתלהבות אבל ככל שעובר הזמן, התסכול מצטבר והאנרגיות אוזלות.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות