זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

יוצא עם מישהי חודש, חושש שהיא קרה מינית או לא מבין מה המניעים שלה

מישהו בן 28 | כתב את השאלה ב-10/03/17 בשעה 16:44

אני יוצא עם מישהי חודש, היא לא מתכתבת בטלפון ביחס לשאר הבנות שיצאתי איתן, וגם כשאנחנו מדברים בטלפון אז היא לא מספרת משהו עליה או מרחיבה את השיחה, רק מדברת על לקבוע זמן לצאת וזהו. גם כשאנחנו יוצאים אני מנסה לגרום למצב להיות קליל יותר ומספר כל מיני בדיחות וסתם סיפורים מצחיקים, חוץ מחיוך קטן שנגמר תוך שניה אני לא מקבל שום פידבק, בכלל הבחורה מאוד משעממת ומדברת בטון דיבור מעייף, במשך כמה זמן חשדתי שאולי זה בגלל שהיא ביישנית ויקח לה זמן להיפתח, אז ניסיתי "לשבור את הקרח" וניגשתי לנשק אותה, היא לא חיבקה אותי או משהו כזה אבל ישבה שם ופשוט איפשרה לי לנשק אותה והזיזה קצת את השפתיים, בסיום הנשיקה היא עברה לאיזה נושא כללי לספר משהו שהיא עשתה השבוע, אחרי זה המשכנו ללכת והיא לא נצמדה אליי כמו שאר הבחורות, אם אני לא ילך צמוד אליה אז היא מתרחקת פשוט הולכת לה בקצב שלה, במהלך הטיול שלנו התמקדתי באיזה משהו מרחוק ופתאום אני מגלה שהיא רחוקה ממני מסתכלת עליי (אני רגיל להוביל אם אני יוצא עם מישהי) ולא הבנתי למה היא לא הלכה אחריי.
מה שמדאיג אותי זה שהיא מנצלת אותי לבילויים ולכסף לשלם עליה, בכל דייט שיצאנו אני שילמתי על הכל וזה קצת פוגע.
ואם אני יוצא עם בחורה אז זה רק למטרה רצינית ככה שלא רוצה להגיע למצב שאני יוצא עם מישהי, שוכב איתה ואז זורק אותה, ואני לא יכול לתאר לעצמי לצאת עם מישהי כזו או להיות איתה ביחסים.
אני מדמיין שהסקס איתה יהיה כזה שהיא פשוט תשכב במיטה ותתן לי לעשות מה שאני רוצה וזה ממש מבאס.
הקטע הוא שבזה שנישקתי אותה כאילו עכשיו יהיה לי קשה יותר לעזוב אותה בגלל שאני לא רוצה לפגוע בה, אם בכלל יש לה רגש.... היא לא הראתה לי רגש מאז שנפגשנו.
אני לא מכיר את התופעה אבל שמעתי פעם ממישהו שיצא עם פריג'ידית שסיפר שזה פשוט ביאס אותו לשכב איתה.
במשך 2 דייטים ניגשתי לנשק אותה ככה וסיימנו את הדייט בחיבוק.
היא בכלל לא מתקשרת או שולחת הודעה, אבל כנראה תשלח הודעה לקבוע את הדייט הבא.

עדכון ממישהו, שואל השאלה 2017-03-11 20:04:50

ושאני מנשק אותה יש לה ריח של פלוץ מהפה, לא אכפת לה להשקיע במי פה לפני שאנחנו נפגשים.... לפחות אני דאגתי להריח במיטבי.
שמור עדכון

מה לעשות איתה?

תעזוב אותה, תמשיך לחפש מישהי אחרת.
 
59
תישאר איתה, זה בסדר.
 
4
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות