תצפיתנית וסובלת, מפחדת לאבד את השפיות, מה לעשות?

מפחדת בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/03/17 בשעה 19:56

לצוות האתר - שאלה דחופה!!!!! אבקש שתעלה במהירות
שלום לכולם,
מאז ומתמיד אני בן אדם חרדתי ולחוץ, אם זה היה בלימודים בבגרויות, אם זה היה בשיעורי נהיגה, כשאני הולכת לבד למקומות וכו'.
אף פעם לא הצלחתי להתגבר על זה והייתי בחרדה מתמדת. חשבתי שכשאתגייס לצבא זה יעבור אך טעיתי.
התגייסתי לפני ארבעה חודשים מתוכם עשיתי חודשיים קורס בסיסי ועוד חודשיים התחלתי את תפקידי כתצפיתנית בצבא.
הגעתי למצב נפשי על הפנים. אני סובלת מהתפקיד בצורה חמורה ונוראית, אני לא ישנה בלילות, לא אוכלת, יש לי התקפים וחרדות מהתפקיד, אני לא מסוגלת לשבת תצפית, אני מתה מפחד, אני לא רוצה לקחת את האחריות הזאת עליי אם יקרה משהו. ניסיתי לעשות הכל! כדי לעזור לעצמי.. הבאתי ספרים מהבית, תליתי קישוטים ליד המיטה, הבאתי דפים וטושים לצייר, שמעתי מוזיקה לפני השינה, לקחתי כדורי הרגעה..
העמדת תצפית בתוך הראש שלי 24 שעות, הכל עולה לי בלילה ואני נמצאת בחרדה תמידית. אני לא מסוגלת לבצע את התפקיד הזה. הגעתי למצב שהשרירים בגוף שלי כואבים בצורה נוראית עד שלא יכלתי לקום מהמיטה מרוב חשש. התחילו לי נטיות אובדניות ואני רק חושבת איך לצאת מהמקום ומהתפקיד הארור הזה בכל דרך. באתי לצבא כדי לתרום אך אני לא סוגלת לבצע את התפקיד הזה ופשוט מכריחים אותי. אני מרגישה שאני עוברת עינוי נפשי בכל יום ויום ומאבדת את השפיות... גם הבסיס עצמו חשוך וסגור וכל פעם עוברים ממקום סגור למקום סגור - לא מסוגלת להיות במקומות סגורים כל כך הרבה זמן! אני צריכה אור, אני צריכה לזוז ממקום למקום..
המשפחה מעורבת ומנסה לעשות הכל מהצד שלה, המפקדת אמרה שאין לה איך לעזור לי ורק הקב''ן יכול לעזור לי וקבעו לי תור לעוד יומיים ואני מפחדת שהוא פשוט לא ייקח אותי ברצינות וירשום לי כדורים או ינפנף אותי בכל צורה שהיא. אמרו לי שבמפגש הראשון בדרך כלל הם לא עוזרים ישר ואני לא מסוגלת לחזור לשם - אם אני אחזור לשם אני יודעת שיקרה לי משהו רע.
אני רוצה לחיות. אני רוצה לשקם את החיים שלי ולהיות בן אדם חזק ויציב יותר..
ואני גם רוצה להמשיך לשרת בצבא פשוט בתפקיד שהוא לא מלחיץ ואני לא אצטרך לדאוג ולהיות לחוצה כל הזמן.. כמו תפקיד משרדי אבל מי אמר שבכלל אקבל תפקיד כזה ולא משהו גרוע יותר?
אני לא יודעת מה לעשות.. אם הקב''ן לא יעזור לי? אולי אני בכלל צריכה לצאת מהצבא ולהתחיל לשקם את החיים שלי? איך יסתכלו עליי בחוץ שיצאתי מהצבא עם סעיף נפשי? אובדת עצות.. זקוקה לייעוץ, הכוונה ותמיכה
תודה מראש

מה עליי לעשות?

לצאת מהצבא ולשקם את החיים שלי

לעבור לתפקיד אחר בתקווה שזה יעזור

אחר (פירוט בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"