אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בת 17 בהריון; איך אני ילדה שעושה 5,000 ש"ח בחודש יכולה לתת חיים טובים לילד?

א' בת 17 | כתבה את השאלה ב-25/03/17 בשעה 18:56

כמו בכותרת, נכנסתי להריון מחבר שלי (19). אנחנו חצי שנה ביחד, באמת הבנאדם שהכי יכולתי ועדיין יכולה לסמוך עליו מכולם. מעבר לבן זוג הוא גם החבר הכי טוב..
הרוב פה יחשבו "היא בת 17 וחצי, עדיף לה לעשות הפלה וכמה שיותר מהר לפני שהחיים שלה יעצרו.."
אבל אני אגיד שלרוב פה יהיה קל להגיד את זה, כי הרוב פה לא יבינו מה באמת המקום הזה שאת מבינה שיש בך משהו שמתפתח ויהיה משהו שחי בך וכן את תהרגי אותו.
מהצד של החבר שלי, הוא לא רוצה שאני אפיל אבל הוא אומר שהוא יקבל כל החלטה שלי.. כי אני עוברת את זה פיזית.
ואני חושבת לעצמי איך אני ילדה שעושה 5000 בחודש בעבודה ומסיימת אוטוטו לימודים
יכולה לתת חיים טובים לילד הזה...
ואם להפיל, אני לא אהיה שלמה עם עצמי ויותר מזה אשנא את עצמי..
המשפחה יודעת, תומכים והגיבו בתגובה שלא כלכך צפיתי לה, אבא אומר שהחיים שלי יעצרו ואני צריכה לשקול פעמים מה לעשות. מבחינה הגיונית התשובה ברורה לי, מבחינה רגשית אני יודעת שאם תהיה הפלה אז החיים באמת יעצרו לי כי כמו שאמרתי אני אשנא את עצמי יום יום, ולהודות באמת? אבא שלי לא מיליונר אמא שלי לא אשת נדלן זה לא שאני כל שני וחמישי עושה טיולים לחו"ל או לומדת במגמות שפותחות לי דלתות לחיים, יש לי אושר בחיים כן אני היחידה שמכל האחים יש לה תעודת בגרות ביד בעזרת ה" ובתקווה לסיים את 12 שנות הלימוד במלואן, ונכון לא חסר לי כלום, אז אני עוד מעט בת 18 ולא הייתי בחול בחיים, וצבא? לא רציתי במילא רציתי שירות לאומי שזה לא פחות מצבא. אבל האושר האמיתי זה הדבר הזה שיוצא ממך ואת מתרגשת שאת סחבת אותו בבטן 9 חודשים והקשבת לנשימות שלו וראית אותו במשך כל חודש בשחור לבן ורצית לגעת בו פיזית.. אני בטוחה שמבוגרים יבינו את העניין הזה.. ללמוד אני אלמד בכל מחיר לעבוד אני אקרע את עצמי אם צריך כי כשיש מטרה בעיניים אני יודעת שאשיג אותה.. זה כיף ההרגשה שיש מאחורי אנשים שתומכים אבל כמה כבר אפשר להישען?
אז אם תוכלו לתת עצות שאתם חושבים שיכולים לעזור אשמח לקבל כל עצה.. תודה :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"