רוצה להיות אמא מבלי להתחתן זה תקין בגילי?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-27/04/17 בשעה 12:38

האם זה מוזר בגילי לרצות להיות אמא אבל לא להתחתן?
מאז שהייתי קטנה הכרזתי שאני לא רוצה להתחתן או שיהיה לי בן זוג כי אני פשוט לא רוצה עדיין מערכת יחסים(אולי בעתיד, אני לא יודעת מה יקרה)
אבל כל מי ששומע אותי אומרת את זה כועס עלי,
אמא שלי אמרה שאני אהיה כמו הלסביות הפמיניסטיות שאומרות שהן לא צריכות גבר ושזה לא נורמלי
אבא שלי אמר שאני צריכה גבר כדי להפוך להיות אמא
וסבתא שלי אמרה שאני לא אצליח להסתדר לבד
רוב החברים שלי מסתכלים עלי כאילו אני משוגעת,
המטרה שלי שלי היא להיות אמא עד גיל 26, אני לא מטומטמת או תמימה וחושבת שאני אצליח לבדי, אני יודעת שצריך עבודה והמון כסף כדי לגדל ילדים אבל אני יודעת שילדים הם גם לא איזשהי מכונה מוצצת כסף אלא בני אנוש עם רגשות ורצונות בדיוק כמוני,
האם זה באמת מוזר לרצות ילד אבל לא בעל?

האם זה מוזר לרצות ילד ולא בעל,

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"