יש גברים שרוצים ידידות עם אישה?

אישה בת 28 | כתבה את השאלה ב-09/12/13 בשעה 21:17

היי, כתבתי פה כבר בעבר שלא ממש הלך לי עם גברים בגלל שאני בתולה מסורתית, אולי גם בגלל החוסר בטחון שלי שאני משדרת לא במודע, אולי בגלל שאני לא מאמינה בעצמי מספיק. כרגע אני כבר לא רוצה להכיר למערכת יחסים בכלל, הלך לי כל החשק וכנראה שזה לא הזמן המתאים.
אפילו אחרי יום ארוך ועמוס אני שוכבת וחושבת בלילות..
כמה שחסרה לי נוכחות גברית בחיים שלי.
מה לא בסדר בי ? האם החסרונות שבי הם עד כדי כך משמעותיים שלבחורות אחרות
כן יש אהבה אבל לי לא.
מדברת עם ידיד שלי בפייסבוק, או עם בחורים אקראיים בצ'אטים שיחות סתמיות, העיקר להרגיש איזו שהיא אינטראקציה עם גבר, אפילו וירטואלית.

אני רוצה שיהיו לי ידידים גברים. בלי סקס, בלי שום ציפיות מהם, לא חייב אפילו להיפגש.. רק לשוחח איתם. שאני אוכל להבין דברים, לשאול שאלות.
וגם להקשיב ולייעץ עד כמה שאוכל.

השאלה אם יש גברים רווקים שבאמת מעוניינים בידידות עם נשים ללא אינטרסים מעבר לידידות כפי שהיא ?
או שאתם חושבים שזה לא מומלץ ?

ואם יש, לא נעים לי להגיד, איפה אכיר אותם?

עדכון מאישה, שואלת השאלה 2013-12-13 04:16:58

תודה לכולכם על העצות. קראתי את כולן. החלטתי לקחת פסק זמן בחודשים הקרובים מהיכרויות כפי שאמרתי וכנ"ל גם לגביי היכרויות למטרות ידידות דרך האינטרנט - עדיף שלא.
אני אקח לעצמי זמן לעבוד על מה שאני צריכה לשפר אצלי בעיקר מחשבתית. בהצלחה לכולם וסופש נעים
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"