אם בחורה לא עונה אחרי כמה שעות זה אומר שהיא מנפנפת אותי?

אופיר בן 25 | כתב את השאלה ב-06/05/17 בשעה 11:21

אהלן
אני יודע שהסיפור שלי קצת מטופש אבל מעניין אותי לשמוע מה דעתכם.
לפני שבוע וחצי התחלתי עם בחורה במסיבת צהריים והיא ממש מצאה חן בעיני. הצעתי שניפגש כמה ימים אחרי אבל היא רשמה לי שהיא עמוסה בלימודים (היא לומדת הנדסה אז סביר שזה נכון..) ושאפשר בשבוע שאחרי.. עבר קצת יותר משבוע ושלחתי לה הודעה של "היי מה קורה" בצהריים כזה ורק אחרי 10 שעות היא נזכרה לענות לי. זה דיי עצבן אותי שהיא ככה ייבשה אותי אז פשוט עניתי בקרירות ולא נפגשנו בכלל.. כמובן שהיא לא רשמה לי על זה כלום וזה נראה שממש לא איכפת לה אם ניפגש או לא
יש טעם בכלל לנסות להזמין אותה שוב לצאת או לשכוח מהעניין? ולמה בכלל היא התהפכה ככה אחרי שבוע בלי שבכלל יצאנו אפילו?
חשוב לי להדגיש שבמהלך היום היא היתה מחוברת ואני לא מקבל את האפשרות שהיא היתה עסוקה ולא ענתה לי.. כי לדעתי אם מישהי רוצה אז היא עונה.. אשמח לעזרתכם :)

מה כדאי לעשות?

שכח ממנה ואל תיצור קשר

תנסה להזמין אותה שוב