בחורים שמדברים על חו"ל, חתונה וילדים בתחילת הקשר - מה זה אומר עליהם?

נועה בת 23 | כתבה את השאלה ב-08/05/17 בשעה 18:09

היי לכולם,
יצא לי להיתקל בשני גברים בחיים שמדברים על חתונה וילדים ממש בהתחלה, מתוך דיי הרבה בחורים שיצא לי לצאת איתם.
הראשון היה חבר שלי במשך תקופה קצרה, וישר בדייט הראשון דיבר על הטיסה שלנו לחו"ל (?!) ודיי החלקתי על זה. בהמשך זרק הערות "כשאנחנו נתחתן...הילדים שלנו....את הירח דבש נעשה ב-" הייתי סתומה וגם לזה לא ממש התייחסתי. הייתי בטוחה שאם הבן אדם כזה מוצלח, חתיך, בא מבית טוב ויכול להשיג כל בחורה- מה הטעם שהוא יתעמק בזה וגם יתקן אותי ולא בצחוק אם אני אגיד הילד שלי- אז הוא היה מתקן את זה ל"שלנו". בסוף הוא זה שנפרד ממני על ויכוח שטותי ומאז אמרתי שהוא כנראה מדבר שטויות.

יצא לי להכיר לאחרונה עוד בחור, איכותי ברמות, שאנחנו מדברים כבר שבועיים ולא יצאנו עד עכשיו (סגר 21..). ישר מדבר איתי על לאן נטוס, ושהוא לוקח אותי לחופה, ואומר שנספר לילדים שלנו איך הכרנו.

אני בחורה ממש ריאלית, ולא חושבת על הדברים האלה בהתחלה נטו ממחשבה שאני לא מכירה את הבן אדם, וכמה שהוא מושך אותי ושאני יודעת שהוא איכותי ובדיוק מה שאני רוצה, זה יכול להשתנות.

אני יודעת שאני בחורה איכותית, נראית טוב ואני מכירה בקלות בחורים. יש כאלה שזה יחמיא להן, אבל אני מסתכלת על זה קצת בעין עקומה, וזה מרגיש לי שהבחור קצת לא בוגר למרות שהוא כן בוגר בגיל (לא שהגיל כזה משנה בתכלס).

גברים- מה זה לדעתכם אומר על הבן אדם ?